به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد خاتمی شامگاه سه شنبه در جمع فرماندهان ، مسئولان و مربیان پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان همدان با اشاره به اینکه آیا در در اسلام حزب ، تشکل و گروه پذیرفته است یا خیر؟ افزود: در اسلام حزب و تشکلی پذیرفته است که ولایی باشد لذا آنهایی که ولایت خدا، رسول خدا و امیر المومنان را پذیرفته باشند حزب الله هستند.
وی نیست اظهار داشت: در فرهنگ قرآن همه مومنان ولایت مدار حزب الله هستند لذا ما تشکلی را می پذیریم که سرسلسله اش به ولایت برسد .
آیت الله خاتمی تفاوت حزب غربی با حزبی قرآنی اشاره و عنوان کرد: حزب غربی دستور حزبی را می شناسد در حالی که حزب قرآنی دستور ولایی را می شناسد لذا شجره طیبه صالحین آن تشکلی است که دستور ولایی را می پذیرد و این گام مقدس و ستودنی است.
وی ادامه داد: اگر شجره طیبه آنگونه که در اهداف و برنامه هایشان بیان شده پیش بروند به لطف خدا یک تشکل قوی و مومنانه خواهد بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه ما ولی فقیه را رهبر همه می دانیم عنوان کرد: هر شهروندی که در ایران زندگی می کند ولی فقیه ما طبق قانون اساسی ولی او نیز هست .
آیت الله خاتمی با بیان اینکه در ایران دستور ولایی بر جامعه حاکم است گفت : دستور حزبی در ایران مشروعیت ندارد لذا چه دلیلی دارد عده ای دور هم بنشینند و دستوری صادر کنند .
وی در ادامه افزود: شجره طیبه صالحین طبق اساسنامه ای که دارد باید بسترهای لازم برای تعمیق اعتقادات دینی، آموزش تفسیر قرآن و نهج البلاغه، آموزش احکام و بصیرت افزایی را فراهم کند .
آیت الله خاتمی با تاکید براینکه باید سرگروه ها ، مربیان و فرماندهان شجره طیبه صالحین در عرصه عمق معارف دینی عمیق باشند عنوان کرد: کسانی که در شجره طیبه صالحین فعایت می کنند نباید طوری باشد که در ساده ترین مرحله که روخوانی قرآن است مشکل داشته باشند لذا مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا کسی که تازه وارد شجره طیبه صالحین می شود 10 سال آینده یک دوره کلاس تفسیر قرآن را گذرانده باشد.
وی با تاکید براینکه برنامه ریزی ها باید آموزش محور باشد و فقط شعار و سیاست نباشد، افزود: اگر برنامه ها تنها براساس شعار و سیاست باشد جاذبه اش محدود می شود.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه در بین حزب الهی های ما حماسه و شور موج می زند، گفت: باید در کنار این شور و حماسه مقدس عمق هم موج بزند و این مهم با به میدان آوردن متون و معارف دینی تحقق می یابد.
آیت الله سید احمد خاتمی در جایی دیگر از سخنانش با اشاره به اینکه محور شجره طیبه صالحین فقط و فقط باید ولایت و رهنمودهای ولایت که رهنمودهای کلیدی است، باشد اظهار داشت: حجت شرعی ما ولایت است چرا که حجت بین ما و خدا ولی فقیه است.
وی تفاوت سیاست مدار ولایی با سیاست مدار غیر مسلمان را عمل با حجت شرعی عنوان و اضافه کرد : خط مقام معظم رهبری خط حمایت از نمایندگانش است لذا نباید نهاد نمایندگی رهبری را در استان ها دست کم گرفت.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری با نقد سازنده موافق هستند گفت: این موضوع نباید موجب شود که هر کسی هر چیزی را که تشخیص داد فکر کند حجت شرعی است و آنچه که از ذهنش می گذرد درست است .
آیت الله خاتمی با با تاکید براینکه ما باید خود را با ولی فقیه همراه کنیم افزود: شجره طیبه صالحین بازوی ولایت هستند لذا نباید بازوی جناح ها و گروه های سیاسی باشند چرا که اگر چنین شود آغاز افول این شجره است لذا مسئولان باید دقت کنند فقط رهرو خط ولایت و رهبری باشند و با انتقادات نا به جا میدان را برای دشمنان خالی نکنند.
وی یکی از مهمترین آفت ها را در هر تشکیلاتی خود شیفتگی اعضای آن عنوان کرد و اظهار داشت: کسی که در هر مسئولیتی قرار می گیرد یا عضو شجره طیبه صالحین می شود نباید فکر کند که کامل ترین فرد است لذا باید در رفتار و عملش دقت کند چرا که خود شیفتگی نقطه مقابل شجره طیبه صالحین است.
آیت الله خاتمی یکی دیگر از افات تشکیلات را گزارش های بی محتوا عنوان و اضافه کرد: برگزار کنندگان حلقه های شجره طیبه صالحین نباید به کمیت توجه کنند چرا که مهمترین عنصر در برگزاری این دوره ها کیفیت است.
وی بصیرت افزایی را یکی از ارکان مهم شجره طیبه صالحین عنوان و اضافه کرد : وقتی از مقامات بالا دستورالعملی مبنی بر برخورد با شبکه های تفرقه افکن به دست مسئولان می رسد باید بررسی کنند که این شبکه ها چه فعالیت ها یا چه اهدافی را دنبال می کردند و این موارد را بررسی و برای اعضا در قالب کلاس های آموزشی بازگو کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران ادامه داد: عده ای دم از ولایت و اهل بیت می زنند در صورتی که در نقطه مقابل آرمان های اهل بیت حرکت می کنند لذا مسئولان شجره طیبه صالحین باید هر موضوعی را که اتفاق می افتد روز به روز تحلیل کنند و در اختیار اعضا قرار دهند.
آیت الله خاتمی در ادامه با اشاره به اینکه پهباد سرنگون شده رژیم صهیونیستی در کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی با این موضوع به صورت دیپلماسی برخورد نمی کند بلکه به نقاط کلیدی کشورشان پهباد می فرستد و با زبان قدرت با آنها صحبت می کند.
وی عنوان کرد: مقام معظم رهبری برنقد سازنده تاکید دارند اما به این معنا نیست که عینک بدبینی برچشم بزنیم و همه چیز را بد ببینیم و به بهانه نقد سازنده همه چیز را تخریب کنیم بلکه باید خوبی ها را نیز مد نظر قرار دهیم .
وی نظام سلامت و بیمه سلامت را یکی از اصولی ترین و بزرگترین کارهای دولت یازدهم عنوان کرد.
وی در پایان با تاکید براینکه خط ولایت خط واقع بینانه است، گفت: وظیفه شجره طیبه صالحین این است که اعضای خود را به طور مداوم با آخرین مواضع ولایت آشنا کند.
نظر شما