پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۴:۴۲

اگر به دنبال سلامت هستی داروساز را بشناس

اگر به دنبال سلامت هستی داروساز را بشناس

عضو شورای عالی نظام پزشکی با تبریک روز داروساز به داروسازان کشور، افزود: اگر به دنبال سلامت هستی داورسازت را بشناس.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر یدالله سهرابی در متن پیام تبریک خود به مناسبت روز داروساز گفت: اگر به دنبال سلامت هستی داورسازت را بشناس. از او بپرس و پاسخ هایش را عمل کن. چرا که سلامتی تو برای او از هر چیز ارزشمندتر است.

وی ادامه داد: پنجم شهریور 93، روز داروساز امسال، به پهنه یک ایران داروساز همدل، به پهنه یک ایران خدمت صادقانه ، به پهنه یک ایران توفیق در امور صنفی، به پهنه یک ایران لبخند رضایت بیماران، به پهنه یک ایران لبخند خدا را، گردهم می بینید.

نماینده داروسازان در شورای عالی نظام پزشکی در پایان این پیام تبریک افزود: به میزان عشق بی نهایت تان، زندگیتان لبریز از عشق و روزتان مبارک باد.

کد خبر 2358832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha