۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۲۰

خوبان:

65 درصد مردم خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت هستند/ شناسایی 26 هزار نفر فاقد بیمه

65 درصد مردم خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت هستند/ شناسایی 26 هزار نفر فاقد بیمه

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر 65 درصد مردم خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوبان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر 477 هزار و 306 نفر در خراسان جنوبی زیر پوشش بیمه سلامت هستند، افزود: از این تعداد 74 هزارو 888 نفر صندوق کارکنان دولت و 14 هزارو 913 نفر صندوق بیمه ایرانیان، 350  هزار و 679 نفر صندوق روستائیان، 17 هزار و 181 نفر سایر اقشار و 19 هزار و 646 نفر صندوق بیمه سلامت هستند.

وی افزود: کشورهای توسعه‌یافته دنیا به میزان کمتری از ما برای سلامت هزینه می‌کنند و از سلامت بیشتری نیز نسبت به ما برخوردار هستند و این به سبب تجمیع شرکت‌های بیمه‌ای و ارائه خدمات مناسب بیمه‌ای است.

خوبان با اشاره به اجرای طرح بیمه سلامت همگانی، تصریح کرد: تاکنون تعداد پنج میلیون و 500 هزار نفر فاقد بیمه در سطح کشور و 26 هزار نفر نیز در خراسان جنوبی شناسایی شده‌اند که این افراد بیشتر از خانواده‌های ضعیف و حاشیه‌نشین شهرها هستند.

وی یادآور شد: تا قبل از اجرای طرح تحول، 28 تا 30 درصد هزینه‌های درمان توسط مردم پرداخت می‌شد که پس از اجرای طرح تحول این میزان بسیار کاهش یافته و مردم تنها 8.5 درصد از هزینه‌های درمان را پرداخت می‌کنند و مابقی نیز توسط سازمان بیمه پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون در خراسان جنوبی 26 هزار نفر در طرح بیمه سلامت همگانی ثبت‌نام کرده اند، بیان کرد: تاکنون برای 19 هزار و 646 نفر دفترچه بیمه صادر شده که مابقی دفترچه ها به دلیل هم‌پوشانی در دست بررسی و اقدام است.

کد مطلب 2358849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha