به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از هفته نامه المنار چاپ بيت المقدس ، فواد سنيوره اخيرا ديدارهاي پنهاني را با مقاماتي از كاخ سفيد در سفارت واشنگتن در بيروت ، نيويورك و پاريس برگزار كرد.
منابع آگاه لبناني اعلام كردند نخست وزير لبنان پس از رايزني هايي با تني چند از فرماندهان گروه ها و جريان هاي لبناني از جمله وليد جنبلاط رئيس حزب سوسياليست ترقي خواه لبنان و رهبر درزي ها و امين جميل از فرماندهان مسيحي سابق لبنان با كادري ويژه از افسران دستگاه اطلاعات و امنيتي آمريكا و همچنين اعضاي شوراي امنيت ملي آمريكا و ديك چني مشاور جرج بوش رئيس جمهوري اين كشور ديدار كرد.
اين منابع در ادامه تاكيد كردند در يكي از اين ديدارها كه در فرانسه انجام شد سمير جعجع فرمانده سابق نيروهاي فالانژيست لبنان نيز حضور داشت.
سنيوره در اين ملاقات هاي پنهاني از واشنگتن خواست تا مسئوليت آموزش نيروهاي لبناني و چندين يگان ويژه را كه دولت سنيوره آنها را تشكيل خواهد داد و شامل صدها تن از شبه نظاميان لبناني مي شود، برعهده بگيرد.
منابع مذكور براين باورند روابطي كه بين دولت سنيوره با واشنگتن برقرار است و درخواست هاي اين دولت از آمريكا گامي براي دور ساختن لبنان از جهان عرب و به ويژه از سوريه است.
اين درحالي است كه فواد سنيوره در روزهاي اخير اعلام كرد از آمريكا و 11 كشور ديگر براي برقراري امنيت در لبنان كمك خواهد گرفت.
درحالي كه لبنان و آمريكا براين مساله تاكيد دارند كه مقامات بيروت نتوانستند دربرابر نا آرامي هايي كه پس از ترور رفيق حريري نخست وزير فقيد لبنان به وجود آمده ، موفق شوند، "جفري فيلتمان" سفير آمريكا در لبنان و"برنارد ايميه" سفير فرانسه در بيروت در واكنش به درخواست لبنان، كشورشان را آماده ارائه پاسخگويي به هرگونه درخواست كمكي از جانب لبنان نشان دادند
همچنين در پي ترور"مي شدياق" يكي از مجريان شبكه ال. بي. سي لبنان 5 عضو پليس فدرال آمريكا اف. بي .آي به بهانه كمك به نيروهاي لبناني در تحقيق عمليات ترور شدياق وارد لبنان شدند.
مردم لبنان نيز درهفته گذشته در واكنش به اظهارات مداخله جويانه سفراي آمريكا و فرانسه در بيروت دست به تظاهرات زدند.
نظر شما