به گزارش خبرنگار مهر، این رقابتها که به مدت سه روز در سالن ورزشی 17 شهریور اردبیل برگزار شد، ظهر جمعه با معرفی نفرات برتر کشور و اعضاء تیم ملی در بخش بانوان خاتمه یافت.
براین اساس و با توجه به امتیازات کسب شده زهره عبدالله خانی از استان البرز به عنوان قهرمانی دست یافت و مریم علی خانی از تهران و شبنم اسدی از البرز به عناوین دوم و سوم رسیدند.
سرپرست برگزاری اولین دوره مسابقات درای تولینگ کشور در حاشیه این رقابتها طی گفتگو با خبرنگار مهر اضافه کرد: به دلیل نوپا بودن این رشته و برگزاری رقابت های کشوری آن برای اولین بار در اردبیل، نفرات برتر این رقابت ها به تیم ملی دعوت می شوند.
شهریار عدنان با اشاره به نتایج مسابقات در بخش مردان تصریح کرد: رقابتهای مردان دیروز پنجشنبه خاتمه یافت و در نهایت مسعود زینالی از تهران موفق شده بوده مقام قهرمانی اولین دوره بازی های "درای تولینگ" کشور را کسب کند.
به گفته وی همچنین در این بخش محمدرضا صفدریان از اصفهان و مجتبی ثقفی از استان البرز در رتبه های دوم و سوم این مسابقات قرار گرفتند تا در ترکیب تیم ملی کشورمان برای رقابت های بین المللی قرار گیرند.
سرپرست برگزاری اولین دوره مسابقات درای تولینگ کشور با اشاره به حضور 28 ورزشکار زن و مرد در اولین دوره این بازیها یادآور شد: از این تعداد 20 ورزشکار در بخش مردان و هشت ورزشکار در بخش زنان حضور داشتند.
وی این تعداد ورزشکار را در قالب شش استان اردبیل، اصفهان، مازندران، تهران، آذربایجان شرقی و البرز برشمرد و تاکید کرد که این رقابتها با وجود برگزاری برای اولین بار با کیفیت مطلوبی برگزار شد و اردبیل میزبان شایسته ای ارزیابی شد.
عدنان با اشاره به تائید این رقابتها از سوی ناظران فدراسیون و کشوری ادامه داد: تنها مشکل در برگزاری این رقابتها حضور کم تماشاگران بود که البته به دلیل نوپا بودن حتی در سطح جهانی طبیعی بود.
رشته ورزشی درای تولینگ را از جدیدترین رشته های ورزشی ایجاد شده در دنیا و کشور است و رقابتهای استان اردبیل اولین دوره رقابتهای کشوری این رشته ورزشی محسوب می شد.
نظر شما