به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد باقر عبادی صبحح شنبه در دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با نخبگان استان با بیان اینکه خراسان جنوبی از نظر اقتصادی یک استان توسعه یافته نیست، افزود: این استان از جهت نیروی انسانی دارای گنج ارزشمندی است که از نظر سطح علمی، ادب و آداب معاشرت تدین و پاکدامنی و آموزه های دینی یک استان نمونه است.
وی گفت: خراسان جنوبی علی رغم همجواری با کشور افغانستان یکی از امن ترین استانهای کشور است.
وی نیروی انسانی را یکی از مهم ترین پتانسیل های خراسان جنوبی ذکر کرد و افزود: نیروی انسانی توانمند می تواند ظرفیت فراوانی برای جهش علمی و اقتصادی در تمامی عرصه های استان داشته باشد.
وی با اشاره به وجود شرکت های دانش بنیان در استان تصریح کرد: استان خراسان جنوبی نیازمند توجه ویژه مسئولان نسبت به حمایت شرکت های دانش بنیان است.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی؛ انرژی های نو را یکی از مزیت ها و پتانسیل های استان دانست و بیان داشت: استفاده از انرژی های نو می تواند خراسان جنوبی را به عنوان یک صادر کننده انرژی برق به داخل و خارج کشور تبدیل کند.
عبادی با اشاره به محصولات استراتژیک استان اعم از زرشک، زعفران و عناب گفت: در صورت حمایت ویژه از این محصولات می توان ارزش افزوده زیادی را برای استان داشته باشیم.
وی خواستار راه اندازی کریدور فناوری و شرکت های دانش بنیان در استان شد و ادامه داد: این استان به عنوان قطب علمی کشور مطرح است و باید در زمینه تجهیزات علمی در اسن استان تلاش شود.
وی با اشاره به پتانسیل های معدنی و صنعتی استان افزود: خراسان جنوبی علی رغم کم آبی می تواند به عنوان قطب صنعتی در توسعه استان و کشور نقش ایفا کند.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر به منطقه شرق که محور آن خراسان جنوبی است توجه لازم صورت نگیرد در آینده نزدیک یک حفره امنیتی به وجود خواهد آمد که مشکل بزرگی برای کشور خواهد بود زیرا با خالی از سکنه شدن روستاهای مرزی امنیت شرق به خطر خواهد افتاد.
نظر شما