پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۱۵

خواهران ماسک دار سارق اینترنتی بودند

خواهران ماسک دار سارق اینترنتی بودند

دو خواهر که اقدام به سرقت اینترنتی 95 میلیون ریالی از حساب یک شهروند کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ اسداله زحمتکش رئیس پلیس فتا کرمانشاه در این باره گفت: يکي از شهروندان به پليس فتا مراجعه ومدعي شد که  توسط شخص و يا اشخاصي ناشناس طي چند مرحله به صورت اينترنتي ازحساب بانکي اش مبلغي بالغ بر 95ميليون ريال به صورت غيرمجازبرداشت شده است .

وي افزود: در اين پرونده سارقان باتمام تلاش سعي در رد گم کردن داشتند و با ترفند نداشتن کارت بانکي از افرادي که کنار عابر بانک بودند مي خواستند که شماره کارت خود را در اختيارشان قرار دهد تا با انتقال وجه از طرق اينترنت به آن حساب پول را دريافت کنند. 

زحمتکش تصريح کرد: اين دو خواهر در تمام موارد از ماسک و عينک دودي استفاده کرده تا صورتشان در دوربين هاي بانکي مشخص نباشد اما با تلاش مستمر ماموران پليس فتاي کرمانشاه، متهمان شناسايي و دستگير شدند. 

رئیس پلیس فتا کرمانشاه در ادامه اظهارداشت: متهمان ابتدامنکرموضوع شد ه امابا ارائه مدارک و مستندات لب به اعتراف گشوده و راز برداشت هاي اينترنتي و نحوه به دست آوردن اطلاعات کارتي را فاش کردند.

وي گفت: متهمان دربازجويي ها اظهارداشتند:کارت بانکي را در خيابان پيدا کرديم و از آنجا که رمز اول در کنار آن نوشته شده بود سريعاً رمز دوم را فعال کرده و از آن پس شروع به برداشت از حساب از طريق اينترنت کردیم.

زحمتکش افزود: پس از اعتراف اين دو خواهر، پرونده برای انجام مراحل قانوني تحويل مقام قضايي داده شد و براي متهمان قرار سنگين صادر شد.

کد خبر 2360174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha