پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۱۳

مدنی فدکی عنوان کرد:

شش هزار پرونده در شعب تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان بررسی شد

شش هزار پرونده در شعب تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان بررسی شد

زاهدان- خبرگزاری مهر: مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از تشکیل و رسیدگی به تعداد شش هزار و 313 فقره پرونده در طی سال جاری در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی مدنی فدکی ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: تشکیل پرونده برای تعداد 6 هزار و 313 پرونده در استان منجر به پرداخت بیش از 117میلیارد ریال جریمه نقدی و در بعضی موارد ضبط کالا توسط متخلفان شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بالاترین آمار تخلفات در حوزه تعزیرات مربوط به قاچاق سوخت، عدم نصب قیمت و نرخ نامه، ارائه ندادن فاکتور خرید، عدم صدور فاکتور فروش و گرانفروشی بوده است.

وی مهمترین پرونده‌ تخلف را مربوط به قاچاق ارز توسط یک تبعه خارجی عنوان کرد و افزود: از این تبعه خارجی 502 میلیارد ریال ارز رایج در حال حمل به خارج از کشور کشف و متخلف به میزان 200 میلیون تومان جریمه در حق دولت محکوم شد.

وی همچنین از تشکیل پرونده برای سه میلیون و 500 هزار لیتر سوخت قاچاق مکشوفه در استان خبر داد و افزود: حجم پرونده های قاچاق کالا و ارز در استان در مقایسه با سال گذشته رشدی 10 برابری نشان می دهد.

مدنی اظهار داشت: در طرح ویژه نظارتی تابستانه نیز توسط تعزیرات حکومتی استان از اول تیر تا پایان مرداد ماه امسال در 121 مورد بازرسی که به صورت گشت مشترک انجام شد 79 فقره پرونده تشکیل و متخلفان به پرداخت 52 میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

وی پرونده های ارجاعی از سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان به تعزیرات را نیز در این مدت 145 مورد عنوان کرد و گفت: به 94 پرونده رسیدگی شده و بقیه نیز در حال رسیدگی است.

مدنی فدکی یادآور شد: تعزیرات حکومتی در فصل بازگشایی مدارس و با توجه خرید مردم به منظور تامین نیاز دانش آموزان با حساسیت بیشتری قیمت ها و نوع خدمات ارایه شده در بازار را دنبال می کند.

کد خبر 2360599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha