پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۲۲

17 طرح عمرانی و خدماتی در دره شهر به بهره برداری رسید

17 طرح عمرانی و خدماتی در دره شهر به بهره برداری رسید

ایلام - خبرگزاری مهر: با حضور استاندار ایلام، 17 طرح عمرانی و خدماتی در دره شهر به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دره شهر ظهر شنبه در این آیین گفت: با حضور استاندار 17 طرح عمرانی و خدماتی– فرهنگی و کشاورزی در گرامیداشت هفته دولت در شهرستان دره شهر بهره برداری و یا کلنگ زنی شد.

مریم شادیوند افزود: کلنگ زنی کتابخانه مرکزی، کلنگ زنی گاز رسانی به 13 روستای بخش مرکزی - بهره برداری ازچاه آب خوردنی پنج روستای ضلع شرقی، بهره مندی 900خانوار روستایی در آب شرب سالم، آبیاری بارانی و قطره ای در سطح 65 هکتار از زمین های کشاورزی از مهمترین طرحهای مورد بهره برداری بود.

وی ادامه داد: برای کلنگ زنی و افتتاح این 17 پروژهاعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

استاندار ایلام از مثبت ارزیابی کردن طرح های مورد افتتاح گفت: شهرستان دره شهر از شهرستان های مولد استان و قطب کشاورزی به حساب می آید و با سرمایه گذاری در شهرستان می تواند در زیر ساخت ها به سرعت به نتیجه رسید.

محمدمروارید افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات ملی واستانی در این شهرستان در آینده شاهد شکوفایی شهرستان دره شهر باشیم.

کد خبر 2360610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha