پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ مهر ۱۳۸۴، ۱۵:۳۲

رييس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي :

مكاترونيك مرحله اي طبيعي در فرايند مهندسي مدرن است

رييس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در سمپوزيم مكاترونيك و كاربردهاي آن در صنعت گفت: مكاترونيك مرحله اي طبيعي در فرايند مهندسي مدرن است.

به گزارش گروه دانشگاهي "مهر"، دكتر علي خاكي صديق كه در سمپوزيوم مكاترونيك و كاربردهاي آن در صنعت سخن مي گفت، افزود: رشته مكاترونيك 30 سال پيش در ژاپن آغاز شده و از اين رشته در طراحي و ساخت ربات هاي برتر استفاده مي شده است و درحال حاضر نقش كليدي در طراحي و ساخت ربات ها، سيستم هاي حمل و نقل و هوافضا دارد.

وي در ادامه گفت: پيشرفت فناوري هاي نوين به ما مي گويند كه در هزاره سوم كامپيوتر و فناوري هاي وابسته به آن و پيشرفت هاي نرم افزاري نقش كليدي در جامعه علم، فناوري و مهندسي خواهند داشت.

اين سمپوزيم با هدف آشنا كردن كارشناسان و متخصصين صنايع  و همچنين دانشجويان با سيستم هاي مكاترونيكي و كاربرد آنها در صنايع مختلف برگزار شد. علاوه بر آن يك كارگاه آموزشي نيز تحت همين عنوان و به مدت چهار روز در حاشيه اين سمپوزيوم برگزار مي شود.

سمپوزيم مكاترونيك و كاربردهاي آن در صنعت نهم مهر ماه سال جاري در دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي برگزار شد.

کد خبر 236128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha