سید مهدی سیدین نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همایش "به ساعت اصفهان" با حضور جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت اصفهان برگزار خواهد شد و به معرفی چند تن از چهره های تازه و جوان در حوزه شعر می پردازد.
وی افزود: واحد ادبیات حوزه هنری اصفهان در نظر دارد تا در این برنامه مجال شعر خوانی را به شاعرانی بدهد که تاکنون کمتر شعر خوانده اند یا برای نخستین بار است که به شعرخوانی می پردازند.
مدیر حوزه هنری اصفهان با بیان اینکه شاعران حاضر در این برنامه به شعرخوانی در تمامی قالب های شعر از جمله سپید، کلاسیک و ترانه خواهند پرداخت، تاکید کرد: در همایش "به ساعت اصفهان" در موضوعات مختلفی از جمله دفاع مقدس، انقلاب، آئینی، آزاد و مواردی چنین به شعرخوانی پرداخته خواهد شد.
وی با بیان اینکه بیژن ارژن مهمان ویژه این مراسم است، گفت: وی یکی از رباعی سرایان معروف ایران است که یکی از اولین مجموعه رباعیات وی توسط قیصر امینپوردر مجله سروش چاپ شد.
سیدین نیا بیان کرد: اولین کتاب او یک دفتر رباعی به نام «پیراهنی از آه برایت دارم» است و از دیگر آثار وی می توان به مجموعهای از رباعی و غزل با نام "رنگ انار" و مجموعه رباعی و بیهم شدگان نام برد.
به گزارش مهر، سومین همایش فصلی شعر" به ساعت اصفهان" در ساعت 17:30 بعدازظهر روز پنج شنبه 27 شهریورماه در مجتمع فرهنگی هنری سوره برگزار می شود.

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر حوزه هنری اصفهان گفت: واحد ادبیات حوزه هنری استان اصفهان در نظر دارد تا سومین همایش فصلی شعر "به ساعت اصفهان" را با حضور بیژن ارژن برگزار کند.
نظر شما