به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام رحمت الله اروجی طرح تقویت مبانی اعتقادی را فرصت مناسبی برای تغییرباورها برشمرد و گفت: نشست های تخصصی این طرح با حضور دانشگاهیان، فرهنگیان و کارمندان در مجموعه فرهنگی تبلیغی بلاغ اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.
وی افزود: این نشست ها با حضور ۱۴ نفر از اندیشمندان فرهنگ دینی کشور از یازدهم مرداد تا ششم شهریور به مدت ۲۷ روز برگزار شد.
اروجی گفت: هفت هزار و ۵۰۰ نفر در مجموع در چهارده دوره تخصصی شرکت کردند که با هماهنگی های انجام شده برای شرکت کنندگان از طریق دفتر آموزش و پژوهش استانداری و آموزش و پرورش گواهی نامه صادر میشود.
وی استقبال شرکت کنندگان از مباحث و اساتید دعوت شده را مطلوب برشمرد و اظهار امیدواری کرد: برگزاری این نشست ها در ارتقای فرهنگ دینی استان تأثیر قابل توجهی داشته باشد.
اروجی با بیان اینکه همگان باید در رشد و ترویج سبک زندگی اسلامی مشارکت داشته باشند، ادامه داد: برگزاری این طرح جرقه ای برای فرهنگ سازی در این زمینه است.
شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۷ نشست تخصصی در طرح تقویت مبانی اعتقادی در این استان برگزار شد.
نظر شما