به گزارش خبرنگار مهر، مصطفي نجفيان ظهر امروز در نشست خبري مشترك مديران شركت هاي آب و برق استان كردستان كه در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر از مجموع 550 هزار مشترك شركت توزيع نيروي برق استان كردستان بالغ بر 85 درصد از آنها مربوط به مشركين بخش خانگي است.
وي ادامه داد: تنها يك درصد از مشتركين شركت برق كردستان مربوط به بخش صنعت بوده، حدود يك درصد مربوط به بخش كشاورزي و بقيه نيز مربوط به بخش هاي تجاري و خدماتي است كه با مشاهده اين آمار مشخص مي شود كه بخش اندكي از برق كردستان در حوزه توليد به كارگيري مي شود.
مدير عامل شركت برق استان كردستان گفت: در سال جاري خوشبختانه تا اين لحظه هيچ گونه خاموشي در استان كردستان در خصوص كمبود برق را نداشته ايم و خاموشي هاي احتمالي در استان مربوط به خرابي شبكه يا فرسوده بودن تجهيزات بوده است كه در كمترين زمان ممكن اين خاموشي ها برطرف شده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در اين نشست خبري با اشاره به محدوديت هاي شديد اعتباري در شركت برق استان كردستان گفت: متاسفانه محدوديت هاي اعتباري باعث شده است كه شركت با مشكلات مختلفي مواجه شود و به همين دليل انتظار مي رود كه در راستاي جبران اين مشكل مردم و مشتركان در پرداخت به موقع بهاي برق مصرفي خود ما را كمك كنند.
نجفيان با اشاره به اينكه هم اكنون از رديف هاي ملي و استاني هيچ گونه اعتباري در اختيار شركت برق استان كردستان قرار نمي گيرد، يادآورد شد: تنها منبع براي تامين اعتبارات مورد نياز شركت بهاي انرژي برق مصرفي است و به همين دليل انتظار مي رود كه مردم و مشتركان در راستاي پرداخت به موقع قبوض اقدام كنند.
وي با اشاره به فرسوده بودن شبكه توزيق نيروي برق استان كردستان گفت: متاسفانه در حال حاضر حدود 30 درصد از شبكه برق استان فرسوده است و ما به دليل كمبود اعتبارات نمي توانيم آن را بازسازي كنيم.
وي با بيان اينكه تنها رديف اعتباري اختصاص يافته به شركت برق استان كردستان ازسوي دولت مربوط به بخش كشاورزي است، گفت: تنها در راستاي توسعه شبكه برق براي مصارف كشاورزي در طول سال اعتباراتي به ما تخصيص داده مي شود كه ميزان اين اعتبارات نيز اندك است.
مدير عامل شركت توزيع نيروي برق استان كردستان افزود: در سال گذشته 2.6 ميليارد تومان اعتبار در حوزه تامين برق كشاورزي براي استان كردستان مصوب شد كه متاسفانه تنها حدود 30 درصد از اين اعتبار تخصيص پيدا كرد و در اين بخش نيز نيازها و مطالبات مردم بسيار بالاست.
وي در پايان به عدم پرداخت قبوض برق از سوي شماري از مشتركين به ويژه ادارات و سازمان هاي دولتي اشاره كرد و افزود: در حال حاضر شماري از ادارات دولتي و حتي واحدهاي صنعتي و مردم نيز نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام نمي كنند كه انتظار مي رود در راستاي تامين نيازهاي مالي شركت برق هر چه سريعتر نسبت به پرداخت قبوض اقدام شود.
نشست خبري مديران شركت هاي آب و برق استان كردستان بعد از ظهر امروز دوشنبه با حضور مديران عامل شركت هاي آب منطقه اي، آب و فاضلاب شهري و روستايي، شركت توزيع برق و مدير انتقال امور برق استان كردستان در سنندج برگزار شد.
نظر شما