پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۰۰

رضایی خبرداد:

20 میلیارد تومان از وزارت نفت برای بازسازی نفت شهر اختصاص یافت/ 50 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد احداث می‌شود

20 میلیارد تومان از وزارت نفت برای بازسازی نفت شهر اختصاص یافت/ 50 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد احداث می‌شود

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: فرماندار قصرشیرین از اختصاص و تعهد 20 میلیارد تومان از سوی وزارت نفت برای بازسازی تاسیسات زیربنایی و احداث 50 منزل مسکونی برای ممدجویان کمیته امداد این شهر خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین رضایی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران از اختصاص و تعهد 20 میلیارد تومان از سوی وزارت نفت برای بازسازی تاسیسات زیربنایی و احداث 50 منزل مسکونی برای ممدجویان کمیته امداد این شهر خبرداد.

وی افزود: این مبلغ برای احداث تاسیسات زیربنایی و احداث تعدادی واحد مسکونی در نفت شهر اختصاص یافته است.

رضایی  گفت: این تعهد برای موارد  آموزشی، ورزشی، مسجد، درمانگاه و مدرسه است.

فرماندار قصرشیرین تصریح کرد: در بازدیدی که دیروز به همراه  مشاور وزیر نفت از نفت شهر داشتیم و امروز نیز جلسه‌ای را با استاندار کرمانشاه برگزار می‌کنیم بررسی خواهد شد که بخشی نیز از منابع استانی برای مرمت و بازسازی نفت شهر(شامل خطوط برق و لوله‌کشی آب) اختصاص یابد.

رضایی افزود: در این نشست باید برآورد شود که چه مقدار را می‌توانند از این محل تامین کنند و چه مقدار نیز از منابع ملی اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون برآورد هزینه‌ها صورت گرفته و در نشست امروز مطرح و سهم استانی و ملی به این قضیه مشخص خواهد شد.

وی یادآور شد:  20میلیارد تومان  تعهد وزارت نفت برای پنج بخش تاسیسات زیربنایی شامل مدرسه، بخش آموزشی، بخش ورزشی، 50 واحد مسکونی و درمانگاه و بخش بهداشتی اختصاص یافته  و مناقصه نیز در حال انجام است.

فرماندار قصرشیرین گفت: در مرحله اول مبلغی در اختیار کمیته امداد امام (ره) شهرستان قرار می‌گیرد تا برای مددجویان با تسهیلات ارزان قیمت و بخشی نیز به صورت بلاعوض  50 واحد مسکونی احداث شود.

فرماندار قصرشیرین گفت: پیمانکار اجرای تعهد 20 میلیارد تومانی وزارت نفت بنیاد مسکن خواهد بود و بحث خیابان‌ساز ی، معابر و آماده‌سازی را انجام داده و 50 واحد 100 متری نیز برای مددجویان کمیته امداد می‌سازیم.

 

 

 

کد خبر 2362677

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha