به گزارش خبرنگار مهر، بهمن مشکینی بعد از ظهر سه شنبه در نهمین نشست سازمانهای غیر دولتی ایران تصریح کرد: توسعه و پیشرفت کشور نیازمند تفکرات و دیدگاه سازنده نسبت به سازمان های غیر دولتی است.
وی با تاکید به ضرورت سازمان یافتگی دیدگاه ها نسبت به سازمان های غیر دولتی اضافه کرد: این مهم می تواند در تصمیمات کلان کشور تاثیر گذار بوده و می تواند در توسعه کشور در عرصه های مختلف نیز تاثیر گذار باشد.
به گفته مشکینی ضروری است حرکتی در کشور پایه گذاری شود که بر مبنای آن آینده کشور به سازمان های غیر دولتی واگذار شود.
وی با تاکید به اینکه مشارکت سمن ها توانمندی در آینده کشور را تضمین می کند، ادامه داد: دستیابی به این مهم وظیفه دولتمردان را سخت کرده است.
قائم مقام وزیر کشور تصریح کرد: علاوه بر این توان علمی کشور باید به صورت همه جانبه در سازمان های غیر دولتی به کار بسته شود تا در ادامه شاهد دستاورد بزرگی در این عرصه باشیم.
مشکینی با اشاره به فعالیت 17 هزار تشکل مردم نهاد در سراسر کشور تاکید کرد: تشکل ها به صورت همه جانبه به آسیب شناسی نیازمندند.
وی معتقد است تعامل تشکل های غیر دولتی با دولت می تواند پیشرفت کشور را رقم بزند.
مدیر کل دفتر سازمان های مردم نهاد وزرات کشور از برگزاری همایش تشکل های غیر دولتی با دولتمردان از 18 الی 20 شهریور ماه در تهران خبر داد و گفت: طرحی در خصوص فعالیت ها و برنامه های تشکل های غیر دولتی تدوین شده و در این همایش بررسی می شود.
وی افزود: بعد از تصویب طرح ذکر شده جهت تصویب نهایی به مجلس ارائه خواهد شد.
نظر شما