پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۹:۲۴

بهانه تراشی برای ماجراجویی جدید ادامه دارد؛

ابراز نگرانی صهیونیست ها از آغاز حملات موشکی از کرانه باختری

ابراز نگرانی صهیونیست ها از آغاز حملات موشکی از کرانه باختری

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد احتمال انجام حملات موشکی به شهرک های صهیونیست نشین از کرانه باختری ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالم پست، "موشه یعالون" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد تهدید شهرک های صهیونیست نشین از سوی کرانه باختری هشدار داد. وی امروز سه شنبه طی اظهاراتی در یک کنفرانس اقتصادی در تل آویو در مورد آینده مذاکرات با طرف فلسطینی هشدار داد.

یعالون با اشاره به شروط فلسطینی ها برای پایان دادن به مقابله نظامی از جمله عقب نشینی رژیم صهیونیستی از کرانه باختری گفت این اقدام شهرک های صهیونیست نشین را در معرض موشک های مقاومت قرار می دهد. این مقام اسرائیلی تاکید کرد در صورت عقب نشینی این رژیم از کرانه باختری فرودگاه بن گوریون تل آویو، مستقیما در تیررس موشک های فلسطینی خواهد بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: در مذاکره با طرف فلسطینی به ویژه در مواردی که صحبت از عقب نشینی ارتش اسرائیل است، نباید فراموش کرد که هر جا ارتش عقب نشسته است، گروه های افراطی جایگزین شده اند.

کد خبر 2363010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha