به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار بعد از ظهر سه شنبه در نشست مشترک با روسای دانشگاه، مسئولان HSE صنایع و تشکل های غیر دولتی محیط زیست تصریح کرد: این طراحی در نظر دارد از مرحله ایده پردازی تا امکان سنجی و مکان یابی و اجرای یک پروژه صنعتی را مطابق با پیوست های زیست محیطی دنبال کند.
وی افزود: در عین حال منابع و مصارف صنایع مورد بررسی قرار گرفته و توجه به مولفه های زیست محیطی در اجرای یک پروژه صنعتی مورد نظر خواهد بود.
وی با بیان اینکه سیاست دولت تدبیر و امید توجه به موضوع اقتصاد پاک است، اضافه کرد: حتی توسعه صنعتی نیز باید با رعایت مولفه های زیست محیطی باشد.
ابتکار ترکیب اتاق های فکر مرکب از دانشگاه، دولت و سمن ها را در راستای تحقق سیاست های اقتصاد سبز عنوان کرد و گفت: در عین حال با ایجاد اتاق های فکر در استان ها زمینه تعامل و هم اندیشی نیروهای مختلف در جهت جلب مشارکت های مردمی مورد حوزه مشکلات زیست محیطی فراهم می شود.
معاون رئیس جمهور در ادامه صحبت های خود بهره گیری از فن آوری های نوین را در راستای سیاست اقتصاد سبز عنوان کرد و بیان داشت: در عین حال تاسیس پژوهشکده محیط زیست در این راستا بوده است.
وی با بیان اینکه در حوزه اجرایی مطالبات و مشکلات محیط زیستی جدی و سنگین است، ادامه داد: به همین دلیل اگر پژوهشی صورت می گیرد به کاربردی بودن آن تاکید داریم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: تاکید این سازمان به پژوهش کاربردی است و بر همین اساس به دنبال راه حل های علمی و عملی بر اساس تجربیات کشور هستیم.
وی در ادامه به ضرورت بهبود بهره وری مصارف منابع اشاره کرد و افزود: به غیر از صنعت در حوزه کشاورزی که 90 درصد آب را در اختیار دارد نیازمند توجه به این مقوله هستیم.
ابتکار معتقد است با وجود اینکه استفاده از منابع پایه با افزایش همراه است اما در عمل بهره وری افزایش نداشته است.
وی افزود: بخش کشاورزی نیازمند بازنگری در مصارف منابع است تا راندمان خود را افزایش دهد.
نظر شما