حامد علی مبارکی در گفتگو با مهر بیان داشت: از میزان واردات و صادرات کالا در این مدت 175 میلیون دلار به واردات کالای تجاری مصوبه هیئت وزیران، مبلغ 68 میلیون دلار به واردات کالاهای تجاری غیر مصوبهای، مبلغ 60 میلیون دلار به واردات کالای مسافری، مبلغ 5 میلیون دلار به واردات وسائط نقلیه و همچنین مبلغ 8 میلیون یورو به واردات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی منطقه اختصاص داشته است.
وی ابراز داشت: در این مدت تعداد 5 هزار و 961 دستگاه کانتینر، تعداد 381 فروند لنج و 30 کشتی وارد منطقه شده است که تعداد کانتینرهای وارده در مقایسه با سال گذشته رشد چشمگیری را نشان میدهد.
مبارکی در خصوص اقلام وارده که در این مدت وارد این منطقه شده و به صورت تجاری ترخیص شدهاند اظهار داشت: این کالاها شامل لوازم برقی خانگی، لاستیک، ظروف، پارچه، کاشی سرامیکی و همچنین کالاهای مسافری شامل مواد غذایی، پارچه، لوازم برقی خانگی، لوازم آرایشی وبهداشتی بوده است.
مدیرعامل منطقه آزاد ادامه داد: صادرات به سرزمین اصلی از محل تولیدات واحدهای تولیدی داخل منطقه 3 و نیم میلیون دلار و صادرات به خارج ازکشور از محل تولیدات واحدهای فعال در منطقه 4 میلیون دلار و مابقی مربوط به بخش های دیگر بوده است که در مجموع عملکرد بخش تجاری سازمان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در همین مدت با رشد 3 برابری بروبرو بوده است.
نظر شما