پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۳۴

اخلاقی:

طرح های اولویت دار راه و شهرسازی آذربایجان شرقی اجرا می شوند

طرح های اولویت دار راه و شهرسازی آذربایجان شرقی اجرا می شوند

بناب – خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: طرح های اولویت دار راه و شهرسازی آذربایجان شرقی اجرا می شوند و به بهره برداری خواهند رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، توحید اخلاقی شامگاه چهارشنبه در جلسه ویژه بررسی مسائل و مشکلات طرح های راه و شهرسازی در شهرستان بناب با تاکید بر اینکه کاستی ها و مشکلات بسیاری در حوزه راه و شهرسازی وجود دارد، گفت: با تعامل و تلاش و نیز جذب سعی می کنیم تا در سال جاری به پروژه های مهم و تاثیرگذار بودجه تخصیص دهیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات با تدبیر و بررسی کارشناسی کاهش می یابند، اظهار داشت: محدودیتهای مالی بسیاری در کشور وجود دارد ولی باید تلاش کنیم تا از بی برنامه گی و بی قانونی پرهیز کنیم.

اخلاقی با اشاره به ضرورت شفاف سازی و قانون مداری در اجرای پروژه ها، ابراز داشت: برای اجرای طرح کمربندی بناب نیز تمام کارها را انجام می دهیم.

فرماندار بناب نیز دراین جلسه با بیان اینکه روند کند اجرای پروژه پل روگذر میدان معلم ترافیک سنگینی ایجاد می کند، گفت: اجرای کمربندی بناب از نیازهای اساسی این شهرستان است که راهکار اصلی حل مشکل ترافیک بناب اجرای طرح کمربندی شرقی است و شهرستان آماده همکاری و تعامل و کمک به اداره کل راه و شهرسازی استان است.

ولی الله فرج اللهی با اشاره به اینکه احداث پل روگذر میدان معلم تنها 5 درصد از بار ترافیکی شهر می کاهد، افزود: امیدواریم مشکلات راه و شهرسازی شهرستان بناب با مدیریت جدید اداره کل راه و شهرسازی برطرف شود.

کد خبر 2363879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha