دكتر ابراهيمي مقدم در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" با بيان اين مطلب افزود: از سوي ديگر كساني كه توانايي تحصيل در دانشگاه را دارند اما توان مالي براي تامين مخارج دانشگاه را ندارند دچار سرخوردگي و در نهايت عصبيت مي شوند.
وي پايين آمدن كيفيت آموزش را از ديگر تاثيرهاي افزايش شهريه ها عنوان كرد و اظهار داشت: بيشتر دانشجويان دانشگاه آزاد به دليل هزينه هاي سنگيني كه پرداخت مي كنند گرفتن نمره از استاد را حق مسلم خود مي دانند و تلاشي براي كسب علم بهتر نمي كنند اين درحالي است كه اين افزايش شهريه برروي حقوق اساتيد نيز تاثيري ندارد.
اين استاد دانشگاه تاكيد كرد: با مصوبه جديد دانشگاه آزاد، اساتيد دانشگاه موظف هستند كه بيشتر زمان خود را صرف دانشگاه كنند در صورتي كه تنها برخي از اين افراد افزايش حقوق داشته اند و هنگامي كه اين افراد با برخورد دانشجويان از يك طرف و مزاياي اساتيد در دانشگاه دولتي كه با همان رتبه دو برابر يك استاد در دانشگاه آزاد حقوق مي گيرند مواجه مي شوند دچار سرخودگي و بي انگيزگي مي شوند.
دكتر ابراهيمي مقدم تصريح كرد: بالا رفتن توقع دانشجويان از استاد با توجه به اين كه گمان مي كنند كه حقوق استاد را آن ها مي دهند در ابتدا بر روي جامعه و نظام علمي و در نهايت بر روي اجتماع تاثير مي گذارد.
وي به شاغل بودن اكثر دانشجويان دانشگاه آزاد اشاره كرد و اظهار داشت: دانشجويان دانشگاه آزاد دانشجويان ضمني هستند به اين معني كه ضمن شغل و زندگي خود به تحصيل نيز مشغول هستند و بيشتر وقت خود را در محيط هاي اداري صرف مي كنند تا دانشگاه.
نظر شما