پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۰۳

اولین آلبوم تصاویر سه بعدی حرم حضرت معصومه(س) منتشر شد

اولین آلبوم تصاویر سه بعدی حرم حضرت معصومه(س) منتشر شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیر تبلیغات آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) از تولید و انتشار اولین آلبوم تصاویر سه بُعدی آستان مقدس در دهه کرامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید محمد صادقی گفت: آلبوم تصاویر سه بعدی آستان در قطع مناسب و همراه با احادیث و سخنان امام و رهبری، در پی برقراری ارتباط مفهومی با نوجوانان است. در این آلبوم عینک مخصوص مشاهده تصاویر برجسته و بُعد دار تعبیه شده و به عنوان هدیه به دایره مخاطبین منتخب اهدا می‌شود و برای تهیه تعداد بیشتر، فروشگاه آستانه در صحن صاحب الزمان آماده عرضه این محصول فرهنگی و سایر بسته‌های فرهنگی دیگر است.

مدیر تبلیغات آستان مقدس حضرت فاطمه معصصومه (س) با اشاره به سرعت، سهولت، زیبایی و ماندگاری زبان هنر در انتقال مفاهیم، افزود: مدیریت تبلیغات آستان سعی دارد با در دستور کار قرار دادن شیوه‌های هنری جدید همچون آلبوم‌ها، بروشور‌ها، مکتوبات و نرم افزارهای چند رسانه‌ای دیجیتال در قالب ابزارهای جدید همچون گوشی‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها مفاهیم معرفتی کریمه اهل بیت را به مخاطبین خود منتقل کند.

حجت الاسلام صادقی افزود: طبق آمار و ارقام بدست آمده زوار و زائران در شهر مقدس قم ماندگاری کوتاهی دارند و برخی از آن‌ها نمی‌توانند از فعالیت‌های فرهنگی آستان در این فرصت کوتاه اقامت بهره‌مند شوند. لذا در پی تولید بسته‌های فرهنگی متنوع برای سنین و اقشار مختلف برآمدیم که زائران به عنوان سوغات معارفی همراه خود در وسیله نقلیه یا در مقصد از آن‌ها بهره برداری کنند
 

 

کد خبر 2364188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha