به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین علی شهریاری در بازدید از مرکز جهاد دانشگاهی قم با اشاره به ظرفیتهای استثنایی استان مقدس قم به لحاظ موقعیت اجتماعی و فرهنگی و بر لزوم توسعه هرچه بیشتر نهادهای فعال این استان به منظور پاسخگویی به نیازهای جهانی و بین المللی که این استان به حسب زیارتی با آن روبرو است، تاکید کرد.
در این بازدید محمد جواد سلمیزاده و سیدرضا طباطبایی معاونان فرهنگی و پژهشی این مرکز با اشاره به توانمندی های این واحد در اجرای طرحهای مختلف علمی و فرهنگی و درمانی و کشاورزی پرداختند.
بازدید از مرکز درمان ناباروری و آشنایی با چگونگی فعالیت های این مرکز در حوزه درمان ناباوری و همچنین ارتباط مستقیم با مرکز درمان ناباروری استان قزوین از این مرکز از برنامههای دکتر شهریاری در این بازدید بود.
وی در بازدید از این مرکز خواستار ایجاد راه اندازی درمان ناباوری از راه دور این مرکز با زاهدان شد تا متخصصان جهاددانشگاهی استان قم از همین طریق به مداوای بیماران در این استان شرقی کشور اقدام کند.
پس از بازدید از مراکز درمانی، دکتر شهریاری به اتفاق مدیران جهاددانشگاهی استان قم با حضور در مرکز تحقیقات جانوری جهاددانشگاهی با مراحل درمانی و تحقیقاتی این مرکز در حوزه های مختلف به خصوص انتقال ژنتیکی دام که جدیدترین پروژه این مرکز است آشنا شدند.
پس از این دیدار، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با حضور در مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی با فعالیت این مجتمع در زمینه کاربردی کشت گیاهان کویری و انطباق پذیرکردن گونه های مختلف گیاهان به مناطق کویری آشنا شد.
سالانه 30 هزار نفر به مرکز درمان ناباروری قم مراجعه میکنند
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم، گفت: هم اکنون به طور متوسط در سال 30 هزار زوج به مرکز درمان ناباروری قم مراجعه می کنند که 35 درصد از مراجعان را بیماران خارج از استان و خارج از کشور حتی کشورهای اروپایی تشکیل میدهند.
محمدابراهیم فقیه زاده در جریان بازدید رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی از مراکز مختلف این واحد، با اشاره به ظرفیت های استان قم و جهاد دانشگاهی این واحد در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و درمانی و خدماتی، گفت: جهاددانشگاهی استان قم با حضور در عرصه های مختلف علمی و فناوری های جدید در رفع خلاها و مشکلات کشور و مردم در زمینه های مختلف درمانی، فرهنگی و... گام برداشته است.
وی افزود: شهر قم، شهر کریمه اهل بیت(ع) و شهر علم و اجتهاد است که با حضور مراجع عظام تقلید، قطب عالم تشیع است و سالانه میلیون ها نفر برای زیارت در این شهر حضور می یابند.
وی افزود: جهاددانشگاهی استان گام های موثری را در راستای استفاده از ظرفیت های شهر قم برای توسعه فعالیت های علمی و فرهنگی و درمانی و بستر برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) برداشته است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قم تصریح کرد: فعالیت های جهاد دانشگاهی در درمان ناباروری امروز به عنوان یکی از نمونه های بسیار موفق در کشور مطرح است که تاکنون با پذیرش هزاران بیمار از ایران و سراسر جهان و درمان ناباروری آنها با درصد بالا، کارنامه درخشانی را عرضه کرده است.
به گفته وی؛ در این مرکز از روش های روز دنیا جهت تشخیص و درمان استفاده میشود و شیوه های درمانی مطابق با استانداردهای بین المللی است که ضریب موفقیت 30 تا 35 درصدی را به همراه داشته است.
وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری از قطب های درمانی این رشته در سطح کشور است، گفت: 35 درصد از مراجعان این مرکز از خارج از استان و کشور هستند که در بحث توریست درمانی نیز اولین مرکزی است که در کشور چنین ظرفیتی را فعال کرده است.
فقیه زاده خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت های متخصصین این مرکز، آموزش و طرح راه اندازی مراکز ناباروری در سطح کشور است که ظرفیت خاصی نیز برای ارایه این خدمات در خارج از کشور را نیز داراست؛ این مرکزبه عنوان یکی از مهمترین مراکز بانک خون بند ناف در کشور نیز می باشد.
وی با اشاره به فعالیت های فرهنگی از جمله تدوین کتاب قم و عکسهای تاریخی این شهر، طرح های نظر سنجی، توسعه شهرسازی و معماری اسلامی با مرکز معماری و شهرسازی، تحقیقات کشاورزی و کشت گیاهان متناسب با مناطق کویری گفت: جهاد دانشگاهی همواره بهترین ارتباط را با علما و مرجعیت تشیع به منظور انطباق فعالیت های مرتبط با درمان ناباروری و موارد دیگر دارد و در این راستا همیشه نظرات فقهی علمای بزرگ حوزه در فعالیت های علمی رعایت شده است.
فقیه زاده بیان کرد: فرزندان بی ادعای جهاددانشگاهی با این ظرفیت محدود دست به کارهای بزرگی در حل مشکلات کشور و توسعه روز افزون علمی کشور داشته اند و همیشه در این عرصه خط شکن بودهاند.
دیدار رئیس کمسیون بهداشت مجلس با نماینده آیت الله سیستانی در ایران
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به همراه مدیران جهاددانشگاهی استان قم با نماینده آیت الله العظمی سیستانی در ایران دیدار کردند.
دکتر حسین علی شهریاری با حضور در دفتر نماینده آیت الله العظمی سیستانی با حجت الاسلام والمسلمین جواد شهرستانی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی با ابراز خرسندی از حضور رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، برای مجلس شورای اسلامی و جهاددانشگاهی استان قم در انجام ماموریت های مهم خود در حوزه های علمی و اجرایی و خدماتی کشور آرزوی موفقیت کرد.
پس از این دیدار، دکتر شهریاری و مدیران جهاددانشگاهی با حضور در کارگاه ساخت ضریح مقدس حرمین عسکریین که کار ساخت آن به پایان رسیده است بازدید کردند.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین لاجوردی مسئول کارگاه ساخت ضریح مقدس حرمین عسکریین به تشریح ویژگی های این ضریح پرداخت.
پس از این دیدار، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به همراه مدیران جهاددانشگاهی استان قم با حضور در موزه حجت الاسلام والمسلین شهرستانی از بخشهای مختلف این موزه بازدید کرد.
نظر شما