به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزمحسینی صبح شنبه در جمع بهره برداران بخش کشاورزی استان کرمان اظهارداشت: شاهد افت شدید منابع آبی در استان کرمان طی سالهای اخیر هستیم که درنهایت عدم آینده نگری در این بخش در سال جاری استان را وارد مرحله بی آبی شدید کرده است.
وی تصریح کرد: راهکارهای بلند مدتی در راستای انتقال آب به استان کرمان اندیشیده شده است اما باید در حال حاضر با صرفه جویی و مدیریت مصرف از بزرگتر شدن مشکل جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از آبهای استان کرمان در زمینه کشاورزی هدر میرود خواستار چاره اندیشی مسئولان در این زمینه شد و گفت: دولت تسهیلات خوبی در این زمینه در نظر گرفته است که باید در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
استاندار کرمان با اشاره به تشکیل پلیس آب در کرمان گفت: باید جلوی فعالیت چاههای غیر مجاز آب در کرمان گرفته شود.
وی گفت: هم اکنون زنگ خطر بی آبی در کرمان به صدا در آمده است و استفاده نادرست از منابع آبی باعث شده است که نسل آینده آبی برای مصرف نداشته باشند.
رزمحسینی گفت: طرح بهینه سازی مصرف آب در کرمان باید در دستور کار قرار گیرد که با کمک کشاورزان این طرح را به زودی اجرا میکنیم.
نظر شما