معاون غذا و داروي استان خراسان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، با بيان اين مطلب افزود:" متخصصين صنايع غذايي و مسئولان فني محوريترين نقش را در تضمين امنيت توليدات غذايي كشور دارند، و تا زماني كه تعامل بين صاحبان صنعت و مسئولان فني به صورت شفاف و منطقي نباشد، تضمين كيفيت و سلامت محصولات امكان پذير نخواهد بود."
دكتر عليرضا شهرياري از نبود اين تعامل بين كارخانه داران و مسئولان فني انتقاد كرد و ادامه داد:" متاسفانه در جامعه ما علاوه بر اين مشكل، نبود هماهنگي و اتحاد بين مسئولان فني نيز مزيد بر علت مي شود و تا حدي صنعت ما را با معضل رو برو مي كند."
وي با تاكيد بر ضرورت شناخت جايگاه حقيقي و حقوقي مسئولان فني و متخصصان علوم غذايي گفت:" صاحبان صنعت بايد در يابند كه براي ادامه حيات و رقابت در بازار جهاني بايد به علم تن دهند و متوجه باشند تا زمانيكه تفكر علمي در كارخانه پياده نشود، براي مدت بلندي نمي توان انتظار سودآوري و بازده مناسب داشت."
وي ادامه داد:" يكي از عمده ترين خواسته هاي مسئولان فني جداسازي خود از صاحبان صنعت است ، به اين ترتيب كه اين مجموعه زير گروه دولت محسوب شوند و از دولت دستمزد بگيرند اما با مخالفتهايي مواجه شد ."
وي اين راهكار را عملي و منطقي ندانست و گفت:" در بازار رقابت جهان امروز، علاوه بر تبليغات، سطح كيفي توليدات در افزايش فروش كالا حرف اول را مي زند و سرمايه داران فقط در سايه استفاده از علم و تخصص مسئولان فني قادر خواهند بود ضامن سلامت و بهداشت مواد غذايي توليدي و در نتيجه ارتقاء كيفيت اين محصولات بوده وموجب پويايي اقتصادي شوند."
دكتر شهرياري در ادامه افزود:" البته تسلط متخصصان فعال در كارخانه ها به محصولات توليدي مربوطه و داشتن اطلاعات منطبق با علم جهاني نيز مي تواند در جلب اعتماد صاحبان سرمايه و توجه و اجراي پروژه هاي پيشنهادي آنها نقش بسزايي داشته باشد."
نظر شما