پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۰۵

پارسا:

نتایج سرشماري عمومي كشاورزی به برنامه ریزی اصولی در این بخش کمک می‌کند

نتایج  سرشماري عمومي كشاورزی به برنامه ریزی اصولی در این بخش کمک  می‌کند

قزوین- خبرگزاری مهر: مدير اجراي سرشماري کشاورزی استان قزوین گفت: جمع آوری اطلاعات چهارمين سرشماري عمومي كشاورزي در استان به برنامه ریزی اصولی در این بخش کمک خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اولين جلسه ستاد هماهنگي سرشماري عمومي كشاورزي استان ظهر یکشنبه با حضور جمعی از مسئولان در استانداری قزوین برگزار شد.

اميدعلي پارسا در این جلسه اظهارداشت: سرشماري کاری بسيار سنگين و پرهزينه است و هر 10 سال يكبار در كشور با فرمان رئيس جمهور اجرا مي شود که آمارها در تصمیم گیری و برنامه ریزی مسئولان بسیار موثر است.

وی افزود: آخرين سرشماري عمومي كشاورزي در سال 82 انجام شد و امسال نيز چهارمين سرشماري عمومي كشاورزي برگزار مي شود.

پارسا بیان کرد: مهمترين ويژگي اين سرشماري اين است كه دریافت اطلاعات به صورت مكانيزه و تبلت صورت مي گيرد و روزانه نيز اطلاعات جمع آوري شده از طريق اينترنت به تهران ارسال مي شود.

این مسئول تصریح کرد: سهم بخش كشاورزي در اشتغال 21 درصد و سهم ارزش افزوده استان 24 درصد است و امنيت غذايي و كاركردهايي كه بخش كشاورزي در شرایط طبيعي دارد و مستقل از ديگر بخش ها خود را نشان مي دهد و رشد پايدار را نيز همراه با امنيت غذايي موجب می شود.

پارسا افزود: در استان قزوین بيش از 90 درصد امنيت غذايي توسط بخش كشاورزي انجام مي شود و مهمترین كاركرد سرشماري اين است كه اطلاعات و آمار در تمام سطوح در اختيار برنامه ريزان قرار مي گيرد و برای نمونه اطلاعات تا سطح بلوك هاي شهري، خانوارها بدست مي آيد.

مدير اجراي سرشماري استان یادآورشد: مهمتر از اين موارد بايد براي كارهاي نمونه اي كه انجام مي دهيم چارچوب خاصي داشته باشيم كه به نتایج پیش بینی شده در سرشماري دست یابیم.

معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداری قزوین تصریح کرد: راستي آزمايي براي اطلاعات سازمان هاي كشاورزي در استانها با نتايج سرشماري محقق می شود و اميدواريم خروجي سرشماري، رسيدن به آمار واحد براي ارائه به مجامع جهاني باشد.

پارسا افزود: از صدا و سيما انتظار اطلاع رساني خوب و مناسبی داريم، زيرا مهمترين مسئله در سرشماري كسب اطلاعات و آمار درست و صحيح از كشاورزان است كه به آمارگيران ارائه مي دهند و برنامه ريزي لازم براي اين امر بايستي در استان صورت گيرد تا این موضوع به فرهنگ عمومي تبدیل شود كه در این راستا اطلاعات صحیح موجب برنامه ريزي مناسب و صحيح خواهد شد و در نهایت اين اطلاعات به طور کامل محرمانه خواهد بود.

وي افزود: چارت تشكيلاتي براي كل كشور برنامه ريزي شده كه تقسیم کار بر اساس آن تقسيم كار صورت مي گيرد و در شهرستان ها نيز فرمانداران مديران اجراي سرشماري هستند.

این مسئول گفت: تمهيدات لازم در استان براي اجراي اين سرشماري صورت گرفته و در حال حاضر مشکل خاصی در استان نداریم و كاري زمين نمانده است.

معاون برنامه ريزي استاندار افزود: دستمزد خوب و مناسبي برای آمارگيران پیش بینی شده تا كار آمارگيري را به خوبي انجام دهند.

کد خبر 2365668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha