پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۱۸

عباسی:

مصرف گاز سی‌ان‌جی در زنجان از مرز 12 میلیون متر مکعب گذشت

مصرف گاز سی‌ان‌جی در زنجان از مرز 12 میلیون متر مکعب گذشت

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان زنجان با بیان اینکه مصرف گاز سی‌ان‌جی در زنجان از مرز 12 میلیون متر مکعب گذشت گفت: در مصرف سی‌ان‌جی در بخش حمل و نقل با یک رکورد مصرف مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر عباسی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: میزان فروش سی‌ان‌جی در مرداماه سالجاری از مرز 12 میلیون متر مکعب فراتر رفت این در حالی است که میزان فروش جایگاههای سی‌ان‌جی با بیش از 12 میلیون و 332 هزار و 990 متر مکعب در طول ادوار سال‌های گذشته در استان بی‌سابقه بوده و رکورد جدیدی در میزان مصرف سی‌ان‌جی در استان در طول یک ماه به ثبت رسید.

وی ادامه داد: میزان مصرف حامل‌های انرژی در مردادماه که با توجه به تعطیلات عید فطر و پایان ماه مبارک رمضان که با افزایش 9 درصدی در مصرف بنیزن را نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بوده در حالی که در مصرف نفت گاز با بیش از 35 میلیون لیتر مصرف در مرداماه سال 93 با یک کاهش یک درصدی در مصرف نفت گازغیر نیروگاهی و در مصرف نفت سفید غیر نیروگاهی  با بیش از 4  میلیون لیتر مصرف نیز یک افزایش دو درصدی را نسبت نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بوده است.

وی اظهار داشت: در نفت کوره نیز یک کاهش 8 درصدی با بیش از 327 هزار تن لیتر نسبت به مدت مشابه سال گذشته که این کاهش ناشی از گازکشی مصارف صنعتی و شهرک‌های صنعتی است.

کد خبر 2365836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha