پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۹۳، ۲۱:۱۱

احمدی پور:

مقابله با مواد مخدر نیازمند عزم ملی و مشارکت مردمی است

مقابله با مواد مخدر نیازمند عزم ملی و مشارکت مردمی است

رشت – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان بابیان اینکه آسیب های ناشی از مواد مخدر بحرانی ملی و اجتماعی است، گفت: مقابله با این مهم نیازمند عزم ملی و مشارکت مردمی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی پور شامگاه یکشنبه در جلسه اجتماعی استان افزود: اقتصاد و سرمایه تنها به لحاظ مالی و پولی نیست بلکه جوانان و مردم مهمترین سرمایه هستند که باید حفظ و تقویت شوند.

وی همچنین بر اهمیت استفاده از همه ظرفیت های مردمی به ویژه تشکل های مردم نهاد برای مقابله با اعتیاد در استان تاکید کرد و اظهارداشت: مبارزه با مواد مخدر تنها با تلاش یک دستگاه و ارگان به نتیجه نمی رسد بلکه باید شرایطی فراهم شود تا در سایه یک مشارکت جمعی تمامی امکانات و دستگاه ها به صورت هماهنگ در این راه قدم بردارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان به نقش آموزش و پیشگیری در راستای مقابله با مواد مخدر در جامعه اشاره کرد و گفت: آموزش از طریق اقدامات فرهنگی و هنری با زبان گویای هنری با اجرا و برگزاری برنامه‌ها دارای اهمیت اساسی است.

وي در ادامه با بيان اينکه بزرگترين تهديد براي جوانان کشور معضل مواد مخدر و اعتياد است، تاکيد کرد: هيچگونه کوتاهي، کم کاري و بي تفاوتي در امر مبارزه با مواد مخدر پذيرفتني نيست.

احمدی پور بيان داشت: معضل مواد مخدر و اعتياد متاسفانه بخشي از لايه هاي اجتماعي جامعه را درگير خود کرده است.

وی افزود: داشتن انگيزه، اعتقاد و کار جهادي لازمه مقابله با اين پديده ناهنجار است.

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعی استاندار گیلان گفت: توسعه مشاركت هاي مردمي و افزايش حساسيت جامعه نسبت به پديده اعتياد، موثرترين راهبرد در بحث مبارزه با مواد مخدر است.

وی افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی به دلیل ناتوانی در رویاروی مستقیم و  مقابله نظامی با ملت قهرمان ایران با توان درصدد صدمه رساندن به ارزش ها و باورهای مردم از طریق جنگ نرم به ویژه  گسترش مصرف و مواد مخدر و نیز آسیب های اجتماعی هستند.

احمدی پور در ادامه به تلاش دشمنان انقلاب برای تخریب باورها و اعتقادات جامعه از طریق برنامه ها و شبکه های ماهواره ای اشاره کرد و یادآورشد: با توجه به ماهیت مخرب این برنامه ها بایستی همه مدیران و مسئولان با همکاری مردم و خانواده ها با عزمی همگانی و با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و پیشگیرانه برای سالم سازی و  عاری شدن جامعه از هرگونه معضلات اجتماعی تلاش خود را مضاعف کنند.

کد خبر 2366064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha