به گزارش خبرنگار مهر، سیدحمید کلانتری گفت: در مدیریت ارشد کشور باید نگاه جدید به بخش تعاون ایجاد شود و بپذیریم تعاونی می تواند کارآمد و موثر باشد و با بخش های دولتی و خصوصی رقابت کند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: تعاونی بخشی موثر از سفره اقتصاد کشور را می تواند پُر کند که یکی از شعارهای اصلی آن توسعه عدالت است.
وی تصریح کرد: اگر عدالت را یکی از اهداف انقلاب اسلامی بدانیم در صورت فراهم شدن زیرساخت های تعاونی در کشور، شرکت های تعاونی بهترین راه برای دستیابی به عدالت همراه با کرامت انسانی است.
کلانتری با بیان اینکه دولت اقتصادگردان و بنگاه دار خوبی نیست افزود: دولت برای مدیریت سرمایه ای باید فقط نظارت، سیاستگذاری و تدبیر امور کند و عرصه را به مردم بسپارد.
معاون وزیر کار ادامه داد: بدون شک دولت نقش مهمی در ایجاد توازن منطقه ای در کشور و کاهش فقر و افزایش زیرساخت های قانونی مانند بیمه و مالیات دارد.
وی با تاکید بر اینکه تعاونی یک عرصه بزرگ برای مدیریت صحیح منابع محدود است افزود: تعاونی ایده کشورهای ضعیف و فقیر نیست و اکنون بیش از 900 میلیون نفر در دنیا عضو تعاونی ها هستند.
کلانتری با بیان اینکه باید بخش تعاون را به عنوان بخش فعال اقتصادی باور داشته باشیم اظهارداشت: نباید افراد خوش ایده و عضو تعاونی را در پیچ و خم های اداری برای پیاده سازی ایده های اقتصادی گرفتار کنیم.
این مقام مسئول در وزارت کار تصریح کرد: تعاونی ها علاوه بر کارکرد اقتصادی، کارکرد اجتماعی نیز دارند و می توانند سرمایه های اجتماعی را افزایش دهند.
وی پیشنهاد کرد ستادی به ریاست استانداران برای حمایت از تعاونی ها با حضور مدیران بخش های جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، تعاون و راه و شهرسازی در استان ها تشکیل شود و به چاره جویی برای مشکلات آنها بپردازد
نظر شما