به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادی ظهر دوشنبه در مراسم افتتاحیه طرح های تعاونی کردستان در سنندج، اظهار داشت: سیستم بانکی آن طور که باید و شاید در خدمت تولید کنندگان نیست و این وضعیت در استان کردستان وضعیت نامناسب تری دارد.
وی با اشاره به لزوم حمايت از واحدهاي توليدي در استان كردستان به عنوان يك نياز لازم و ضروري افزود: توسعه و تقویت واحدهای تولیدی و تعاونی ها می تواند مشکلات بیکاری استان را تا حدی کاهش دهد.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این مطلب که تعاونی ها در تقويت سرمایه گذاري و توسعه جامعه می توانند نقش بسزایی را ایفا کنند، ادامه داد: در هر جامعه پیشرفته ای تولید کنندگان رکن اصلی جامعه هستند چرا که می تواند در بحث سرمایه گذاری، تولید، اشتغالزایی و ایجاد بسترهای توسعه نقش داشته باشند.
مرادی بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر نزدیک به 10 کارخانه در استان کردستان به دلیل مشکلات مالی و عدم حمایت لازم بانک ها به حالت رکود درآمده اند و همین امر آمار بیکاری استان را افزایش می دهد.
وی به اهميت ايجاد اشتغال در استان كردستان به عنوان مطالبه جدي مردم اين استان اشاره كرد و یادآور شد: تولید کنندگان علاوه بر ایجاد اشتغال به صورت مستقیم و غیرمستقیم، با تولید ثروت استان را به سمت توسعه پایدار سوق می دهند که این امر افزایش درآمد سرانه در استان را به دنبال دارد.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر سوء استفاده برخی از افراد و نبود نظارت کافی برخی مدیران اجرایی باعث اتلاف اعتبارات و عدم اعتماد بانک ها به مشتری می شود که این امر خود تا کنون صدمات زیادی را بر بدنه تولید و اقتصاد استان وارد کرده است.
مرادی با اشاره به لزوم ورود بخش خصوصي به حوزه توسعه تعاوني و همچنين سرمايه گذاري بيشتر در حوزه هاي مختلف در استان كردستان گفت: حمایت از تولید کنندگان و برنامه ریزی مناسب برای ورود بخش خصوصی می تواند بسیاری از مشکلات استان را حل کندئ و همین امر می تواند اعتبارات دولتی را در مسیرهای توسعه پایدار هدایت کند.
وی در پايان سخنان خود در اين مراسم اظهار داشت: ایجاد تعاونی های زود بازده و اشتغالزایی های خرد می تواند به صورت موضعی مشکل بیکاری را حل کند و انتظار می رود با برنامه ریزی مناسب در آینده نزدیک شاهد تحولی عظیم در حوه تعاونی ها و مشاکت های همگانی در کردستان باشیم.
همزمان با هفته تعاون و طرح توليدي و تعاوني در سنندج و با حضور مسئولان استاني و شهرستاني افتتاح و به بهره برداري رسيد.
نظر شما