پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۴۶

اولین جلسه کابینه جدید عراق/ رایزنی بارزانی با العبادی

اولین جلسه کابینه جدید عراق/ رایزنی بارزانی با العبادی

کابینه جدید عراق در حالی اولین جلسه خود را برگزار کرد که بارزانی رئیس اقلیم کردستان در تماس تلفنی با نخست وزیر جدید ضمن تبریک به وی راههای حل مشکلات میان اربیل و بغداد را مورد رایزنی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه السومریه، منابع عراقی اعلام کردند: کابینه جدید عراق اولین جلسه خود را به ریاست حیدر العبادی و وزیرانی که رای اعتماد گرفته اند برگزار کرد.

از سوی دیگر مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان در تماس تلفنی با حیدر العبادی نخست وزیر جدید عراق به وی به مناسبت رای اعتماد کابینه تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

در این گفتگوی تلفنی طرفین اوضاع سیاسی و امنیتی این کشور و راه حل مشکلات بغداد و اربیل را بررسی کردند و بارزانی حمایت خود را از دولت جدید اعلام کرد.

کد خبر 2367318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha