به گزارش خبرنگار مهر، فتحعلی نجفی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: در حال حاضراز مجموع 12 شهرک و ناحیه صنعتی موجود 7 شهر صنعتی و ناحیه صنعتی در سطح استان از گاز طبیعی بهره مند هستند و 5 شهرک و ناحیه صنعتی دیگر نیز در آینده نزدیک به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی اضافه می شوند.
وی بیان کرد: گازرسانی به 71 واحد صنعتی و تولیدی شامل 14700 متر لوله گذاری پلی اتیلن و فولادی بوده است.وی هزینه اجرای پروژه های مذکور را بالغ بر19/500 میلیون ریال ذکر کرد.
نجفی با توجه به تأثیر بسیار مثبت مصرف گاز طبیعی در افزایش بهره وری صنایع گازرسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی را از محورهای اصلی فعالیت شرکت گاز استان قزوین دانست.
وی در ادامه اظهارداشت: در حال حاضراز مجموع 12 شهرک و ناحیه صنعتی موجود 7 شهر صنعتی و ناحیه صنعتی در سطح استان از گاز طبیعی بهره مند هستند و 5 شهرک و ناحیه صنعتی دیگر نیز در آینده نزدیک به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی اضافه می شوند.
نجفی در پایان با اعلام این نکته که تا کنون 1700 واحد صنعتی و تولیدی در سطح استان قزوین تحت پوشش گاز هستند از اجرایی شدن گازرسانی به 157 واحد صنعتی و تولیدی دیگر در آینده نزدیک خبر داد.
نظر شما