به گزارش خبرنگار مهر، حامد علی مبارکی در حاشیه بازدید مدیر عامل شرکت دانیلی ایتالیا به عنوان یکی از کارخانه های بزرگ تولید فولاد جهان از پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه آزاد چابهار در گفتگو با مهر اظهار داشت: 300 هکتار از اراضی منطقه ازاد چابهار برای احداث کارخانه تولید فولاد اختصاص یافته است ودر این راستا در فاز نخست این پروژه امکان سنجي ايجاد سه ميليون تن ظرفيت توليد در چابهار انجام شده است.
وی اضافه کرد: مجتمع تولید فولاد مکران چابهار در زمینی به مساحت 300 هکتار در پیکره 8 صنعتی جانمایی شده است که برآورد ریالی آن معادل سه هزار و 600 میلیارد تومان است.
وی احداث این کارخانه را در فاز نخست با تولید 3 میلیون تن در سال از رویکردهای اقتصادی دولت تدبیر و امید عنوان کرد و بیان داشت: منطقه آزاد چابهار در حال گسترش و توسعه تجاری است و در این راستا تقویت زیر ساخت های مهم از جمله حمل و نقل ترانزیت زمینی و دريايي با ساير كشورها در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه اهمیت راهبردی چابهار بر هیچ شخصی پوشیده نیست ادامه داد: احداث کارخانه فولاد و ایجاد صنایع پتروشیمی یکی از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید و اثرات مثبت سفر ریاست محترم جمهور به این منطقه است.
مدیر عامل شرکت دانیلی ایتالیا نیز در حاشیه بازدید از پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار سابقه این شرکت را یک قرن اعلام کرد و افزود: با توجه به حضور 20 ساله در ایران و سرمایه گذاری در زمینه طراحی و تولید ماشین آلات کارخانجات ذوب آهن و فولاد امیدواریم با شروع بکار این کارخانه در چابهار شاهد توسعه منطقه باشیم.
آرماندوکونزاتی نگاه شرکت دانیلی برای بهبود اقتصادی کشور ایران در زمینه فولاد را نگاهی مثبت دانست و خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه صنعت فولاد ایران به نحو استفاده نمود.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد چابهار نیز با اشاره به مزیت های منحصر به فرد این منطقه از آمادگی سازمان برای در اختیار قرار دادان هرگونه امکانات برای سرمایه گذاران این شرکت خبر داد.
شاهرخ انصاری شرکت دانیلی را یکی از سه شرکت بزرگ طراحی و تولید ماشین آلات کارخانجات فولاد و ذوب آهن عنوان کرد و گفت: امیدواریم در اشتغال، تجارت و توسعه منطقه حضور این شرکت نقشی موثر داشته باشد.
نظر شما