پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۵۷

حسن زاده:

96 کیلومتر شبکه فاضلاب خلخال اجرا شد

96 کیلومتر شبکه فاضلاب خلخال اجرا شد

خلخال – خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان اردبیل از اجرایی شدن بالغ بر 96 کیلومتر شبکه فاضلاب شهر خلخال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین حسن زاده صبح شنبه در دیدار با مسئولان و بررسی روند احداث فاضلاب شهرستان خلخال اضافه کرد: از این میزان 90 کیلومتر تا پایان سال 92 و شش کیلومتر در سال جاری انجام شده است.

وی افزود: در سال جاری چهار قرارداد به طول 11 کیلومتر و 730 متر منعقد شده که عملیات اجرایی پنج کیلومتر و 650 متر با پیشرفت فیزیکی 48 درصد به اتمام رسیده و مابقی نیز در حال اجرا است. 

مدیر عامل شرکت آبفا استان تصریح کرد: علاوه بر این، برآورد اولیه 14 کیلومتر 500 متر نیز آماده شده و در آستانه برگزاری آگهی مناقصه هستیم که امیدوارم با توجه به اقدامات انجام شده باقیمانده شبکه فاضلاب شهر خلخال تکمیل و وارد مدار بهره برداری شود.

وی با اشاره به کندی عملیات اجرایی به دلیل سنگی بودن منطقه تاکید کرد: اعتبار مصوب سال 93 برای این طرح 29 میلیارد 100 میلیون ریال است که تاکنون 20 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.

حسن زاده با تاکید بر اینکه هم اکنون از بابت پرداخت صورت وضعیت مشکل خاصی نداریم، ابراز امیدواری کرد که این پروژه طبق برنامه زمانبندی در اسرع وقت به اتمام برسد.

وی در خصوص آبرسانی به منطقه گردشگری اسالم خلخال نیز تصریح کرد: ساخت و سازهای انجام شده در منطقه اسالم بیشتر در ارتفاعات بوده و در پیک مصرف افت فشار را شاهد هستیم، بنابراین در صورت تخصیص اعتبار و اجرای مخزن پنج هزار متر مکعبی آبرسانی به بالاترین نقطه مذکور امکان پذیر خواهد بود.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست و بازدید توسعه شهر خلخال را نیازمند تعامل شورا و شهرداری و شرکت آب و فاضلاب شهری استان اردبیل در راستای حل مشکلات شهروندان برشمرد.

جلیل جعفری بنه عنوان کرد: تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب جزء ضروری ترین نیازهای شهر بوده و باید روند اجرایی آن تسریع شود.

کد خبر 2369082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha