پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۵۳

قنبری خبر داد:

کاهش یک درصدی مصرف برق فارس در تابستان 93

کاهش یک درصدی مصرف برق فارس در تابستان 93

شیراز – خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس از کاهش یک درصدی مصرف برق استان در تابستان 93 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، زینل قنبری ظهر شنبه در نشست خبری آخرین فعالیت های توزیع برق در فارس، گفت: با توجه به افزایش تعداد مشترکین برق در استان فارس در تابستان سال جاری شاهد کاهش یک درصدی مصرف برق در فارس بودیم.

وی افزود: تعامل با کشاورزان، صنایع و انجام کارهای فرهنگی و تبلیغات مناسب مهمترین دلایل کاهش یک درصدی مصرف برق بود.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس با اشاره به راه اندازی خط گرم یادآور شد: مهمترین دلیل راه اندازی این خط، عدم قطع شدن برق در زمان تعمیرات است.

قنبری ادامه داد: تمامی مراحل این کار به بخش خصوصی سپرده شده و 9 گروه مکلف شدند در طی یکسال این مهم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح خاموشی کمتر و رضایت مشترکین بیشتر است، گفت: اولویت اول ما کاهش در میزان مصرف است که در این راستا برنامه های مختلفی را اجرایی خواهیم کرد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق فارس تصریح کرد: 84 روستا طی یکسال برق دار شدند که در این میان برق رسانی به 10 روستا توسط سلول های خورشیدی انجام شده است.

قنبری افزود: طبق قانون، وزارت نیرو مکلف به توزیع برق در میان روستاهای بالای 20 خانوار است اما این روستاها بین 10 تا 20 خانوار بوده است .

وی ادامه داد: 22 روستای زیر 10 خانوار به دلیل نزدیک بودن به شبکه نیز برق دار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس تاکید کرد: چنانچه مشتریان منازل مسکونی تمایل به استفاده از برق خورشیدی با توان 2 کیلو وات داشته باشند شامل تخفیف 50 درصدی هزینه خواهند شد.

قنبری افزود: در سال گذشته 693 حلقه چاه برق دار شد که در سال جاری 474 حلقه چاه  دارای برق شدند.

کد خبر 2369349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha