به گزارش خبرنگار مهر، جواد زنجانی بعد از ظهر شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اردبیل گفت: اعتیاد یک مشکل شخصی و یک مشکل خانوادگی نیست بلکه همه جامعه را تحت شعاع خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه اعتیاد به عنوان ام الجرائم دغدغه مهم امنیتی و اجتماعی و فرهنگی به شمار می رود، تصریح کرد: فرهنگ سازی و آگاه سازی اجتماعی باید در قالب آموزه های دینی و فرهنگی و سیاست های نظام به روشنی و شفافیت برای جوانان و نوجوانان تبیین شود.
فرماندار اردبیل گزارش و آمارها از اعتیاد و قاچاق مواد مخدر را بسیار نگران کننده خواند و افزود: مرگ های غیرطبیعی و اختصاص 55 درصد از مرگها ناشی از سوء مصرف مواد مخدر نقش مخرب اعتیاد و قاچاق مواد مخدر را تاکید دارد.
به گفته زنجانی باید برای مبارزه با این آفت همه مردم و مراجع اجرایی و قضایی و انتظامی در فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و آگاه سازی نقش خود را ایفاد کنند.
رئیس شورای اداری شهرستان تاکید کرد: علیرغم مبارزه جدی دستگاه قضایی و انتظامی یک دستگاه به تنهایی نمی تواند در مقابل این پدیده شوم که در پی معتاد کردن و ضربه بر پیکره جوانان جامعه دارد مبارزه کند.
وی با تاکید به عملیاتی شدن همه برنامه های مراکز آموزشی و دانشگاهی بیان داشت: کمیتــه های چهارگانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان باید برنامه های خود را در دستگاهها مختلف و در جامعه عملیاتی نمایند.
فرماندار اردبیل با اعلام اینکه از این به بعد شورای هماهنگی مواد مخدر شهرستان به عنوان شورای شهرستان فعالیت خواهد کرد، افزود: تلاش بر این است که مبارزه با مواد مخدر در جهت کاهش آسیب های اجتماعی به سرانجام برسد.
نظر شما