پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۴۹

مدیر سینما استقلال در گفتگو با مهر:

«سینما سلام» باعث شد همه صندلی‌ها پر باشد/ «آرایش غلیظ» می‌فروشد

«سینما سلام» باعث شد همه صندلی‌ها پر باشد/ «آرایش غلیظ» می‌فروشد

به گفته امیر پاسبانیان مدیر سینما استقلال، مردم در روز ملی سینما استقبال خوبی از طرح «سینما سلام» داشتند و در تمامی سانس ها یک صندلی هم خالی نماند.

 امیر پاسبانیان، مدیر سینما استقلال درباره استقبال مردم از طرح «سینما سلام» در روز ملی سینما که در آن مردم با بلیت نیم‌بها به سینما رفتند به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه روز گذشته جمعه 21 شهریور مردم استقبال خوبی از فیلم های روی پرده داشتند و ما در سینما استقلال در تمامی سانس ها بلیت فروشی خوبی داشتیم به طوری که در هیچ سانسی حتی یک صندلی هم خالی نماند.

 وی ادامه داد: در دو سانس اول صبح روز جمعه 21 شهریور، چند صندلی خالی ماند اما در ادامه روز مردم از فیلم «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی استقبال کردند و فروش ما کلا در این روز به 5 میلیون و 100 هزار تومان رسید و در سانس پایانی روز یک سانس فوق العاده داشتیم.

مدیر سینما استقلال با اشاره به این موضوع که امسال اتفاقات سال گذشته در اجرای «سینما سلام» که مردم رایگان به سینما رفتند، تکرار نشد و سینماها خسارت ندیدند، عنوان کرد: سال گذشته و همزمان با اجرای این طرح، تعدادی از سینماها متضرر شدند و خساراتی به آنها وارد شد که من معتقدم که خود سینماگران مقصر بودند. سال گذشته همزمان با اجرای این طرح ما در سینما استقلال به مشکلی برنخوردیم و برای همه مردمی که می‌خواستند فیلم ببینند بلیت صادر کردیم، اما برخی از سینماها این کار را نکردند و دچار مشکل شدند.

پاسبانیان درباره موافقت یا مخالفتش با اجرای طرح «سینما سلام» گفت: من با اجرای این طرح موافق هستم اما باید مثل دیروز به صورت نیم بها اجرا شود.

این مدیر سینما در پایان حرف هایش درباره فیلم «آرایش غلیظ» حمید نعمت‌الله که از صبح چهارشنبه 26 شهریور در این گروه سینمایی روی پرده می رود، یادآور شد: من پیش بینی خوبی نسبت به اکران این فیلم دارم و معتقدم با توجه به مضمونی که دارد می تواند با مخاطبان ارتباط برقرار کند و فروش خوبی در سینما استقلال به عنوان سینمای سرگروه داشته باشد. 
 

کد خبر 2369545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha