پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ شهریور ۱۳۹۳، ۲۱:۴۲

خالد احمد القدومی:

ایران به مدرسه واحد و اعتدال گرای مقاومت تبدیل شده است

ایران به مدرسه واحد و اعتدال گرای مقاومت تبدیل شده است

تبریز - خبرگزاری مهر: رییس دفتر حماس در ایران گفت: ایران هم اکنون به مدرسه واحد و اعتدال گرای مقاومت تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، خالد احمد القدومی شامگاه شنبه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی گفت: ایران از کشورهایی است که همواره حمایت ویژه ای از فلسطین داشته و ایران  هم اکنون به یک مدرسه واحد و اعتدال‌گرای مقاومت تبدیل شده است.

وی ادامه داد: مردم تبریزی نیز همواره عشق و علاقه خاصی به شهر فلسطین داشته اند که این امر را می توان در احداث پارک غزه در تبریز به خوبی مشاهده کرد.

محمد مصطفی جوهیر نیز در این دیدار اظهار داشت: به برکت انقلاب و امام، امروز پرچم فلسطین در سفارت دشمن صهیونیستی برافراشته شده است.

وزیر مختار سفارت فلسطین ادامه داد: همواره شاهد علاقه خاص مردم ایران به کشور فلسطین بوده ایم و حمایت های مختلف این مردم را در صحنه های مختلف از کشور فلسطین به خوبی مشاهده کرده ایم.

وی با اظهار امیدواری بر اینکه همه مسلمانان با هم نماز وحدت را در جوار قدس شریف اقامه کنیم، گفت: این جزو آرزوهای امام راحل بود که نماز را در بیت‌المقدس اقامه کنیم که امیدواریم این امر به دست مقام معظم رهبری تحقق یابد.

کد خبر 2369680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha