علی سلیمانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر از کاهش آمار مراجعین به دليل نزاع به پزشکی قانونی در پنج ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزود: اين رقم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 3 و نیم درصد کاهش يافته است.
وی ادامه داد: از كل مراجعين نزاع در پنج ماهه اول سالجاری 6 هزار 521 نفر زن و 14 هزار و 243 نفر مرد بودند.
مدیر کل پزشکی قانونی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال قبل 21 هزار 526 نفر به دلیل نزاع به مراكز پزشكي قانوني استان مراجعه که 6 هزار و 385 نفر زن و 15 هزار و 141 نفر مرد بوده اند.
وی نیز از کاهش آمار معاینات سرپایی پزشکی قانونی استان اصفهان از ابتدای سال تا آخر مردادماه امسال خبر داد و اضافه کرد: 65 هزار و 40 نفر درحوزه معاینات سرپائی اداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان و مراکز تابعه مورد معاینه قرار گرفته اند.
سلیمانی پور بیان داشت: از این تعداد 21 هزار و 696 نفر زن و 43 هزار و 344 نفر مرد بوده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل 2 و دو دهم درصد کاهش را نشان میدهد.
وی گفت: اجساد معاینه شده دراداره کل پزشکی قانونی استان اصفهان و مراکز تابعه دراین مدت 1466 مورد ( 312 زن و 1145 مرد و 9 مورد نامعلوم) بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 و هشت دهم درصد افزایش داشته است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان اصفهان گفت: بر اساس آمار فوق فعالیت های مرتبط با معاینات اجساد تنها دو درصد از شرح فعالیت های (بالینی و تشریح ) پزشکی قانونی استان را تشکیل می دهد.
نظر شما