به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی پور ظهر دوشنبه در نشست ساماندهی سواحل دریای خزر در استان که در استانداری برگزار شد، افزود: بر اساس پیگیری استاندار گيلان مرحله دوم حقوق ناجیان غریق مستقر در مناطق خطرآفرین گیلان آماده پرداخت است.
وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق الزحمه مردادماه ناجیان غریق مستقر در مناطق خطرآفرین تامین شده است ، اظهار داشت: هم اکنون این اعتبار در اختیار اداره کل ورزش و جوانان استان قرار گرفته تا در سريع ترین زمان ممکن به حساب ناجیان واریز شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان ادامه داد: علاوه بر این مرحله بعدی حقوق ناجیان غریق که در مناطق خطرآفرین سواحل دریای خزر استان مستقر هستند مهرماه امسال پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه پرداخت حقوق ناجیان غریق طرح های سالم سازی بر عهده مدیران این طرح هاست، گفت: امسال گیلان میزبان 32 طرح سالم سازی دریا با 64 شناگاه خواهران و برادران مستقر است.
احمدی پور افزود: بر این اساس 600 ناجی غریق و همیار منجی در مناطق خطرآفرین و طرح های سالمسازی سواحل دریای خزر استان در کنار سایر عوامل به خدمات رسانی به مردم مشغول هستند.
گیلان از چابکسر در شرق تا آستارا در غرب استان 300 کیلومتر نوار ساحلی دارد.
نظر شما