پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۱۸

وزیر کار و رفاه اجتماعی؛

بخشی از امکانات ورزشی کارگران کشور به بازنشستگان اختصاص می یابد

بخشی از امکانات ورزشی کارگران کشور به بازنشستگان اختصاص می یابد

کرج - خبرگزاری مهر: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح مجموعه استخر و سالن تیرااندازی مجتمع ورزشی فرهنگی کارگران کشور در کرج اعلام کرد: بخشی از امکانات ورزشی کارگران کشور به بازنشستگان و فرزندان آنان اختصاص می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه های، مجموعه استخر شنا و سالن تیراندازی با زیربنای 5 هزار و 400 مترمربع که در مجتمع ورزشی فرهنگی کارگران کشور مستقر در کلاک کرج ساخته شده است، امروز با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی و تنی چند از مسئولان ارشد استان البرز افتتاح شد.

علی ربیعی در حاشیه این افتتاحیه در جمع خبرنگاران گفت: اختصاص بخشی از امکانات ورزشی کارگران کشور به بازنشستگان و فرزندان آنان از جمله برنامه های این وزارتخانه است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه اظهار داشت: این وزارتخانه برنامه های متعددی برای ساماندهی کارگران بازنشسته و خدمات در زمینه سفرهای ارزان این قشر در دستور کار دارد.

ربیعی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع تامین مسکن کارگران از دیگر مواردی است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن را در برنامه کاری قرار داده است.

گفتنی است؛ مجموعه استخرشنای این مجتمع ورزشی دارای سونا، جکوزی، تونل مه، حوضچه آب سرد، سالن بدنسازی و استخر آموزشی شنا است برای احداث این دو پروژه که عملیات ساخت آنها از سال 90 آغاز شده بود، 65 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.

مجموعه ورزشی کارگران دارای سالن های مختلف ورزشی است که بخشی از مسابقه های کشوری در رشته های مختلف همه ساله در این مجموعه برگزار می شود.



 

کد خبر 2371396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha