پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۳۷

حجت الاسلام یونسی:

ایران نقش مهمی در حل مشکل کشورهای منطقه دارد

ایران نقش مهمی در حل مشکل کشورهای منطقه دارد

تبریز- خبرگزاری مهر: دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: درخواست کمک کشورهای جهان از ایران، حاکی از نقش این کشور در برطرف کردن مشکلات منطقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی یونسی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با خانواده شهدا و جانبازان تبریز اظهار داشت: اگر امروزه شاهد هستیم که کشورهای جهان در پی کمک ایران برای حل مشکلات منطقه هستند، این امر در نتیجه سال ها رشادت و فداکاری جوانان این مرز و بوم است.

وی ادامه داد: ایثار و از خودگذشتگی ملت ایران سبب شد که در مقابل کشورهای قدرتمند جهان صاحب شجاعت ویژه ای شویم.

یونسی افزود: شکست ناپذیری و امنیت ایران در سایه خون هایی است که به پای انقلاب و در هشت سال دفاع مقدس ریخته شد و امروز ایران اسلامی به لطف ایثارگری های بسیار به قدرتی بلامنازع در منطقه و جهان تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه ایران به دنبال ساقط کردن دیگر کشورها نبوده و تنها به فکر حل مشکلات خود است، گفت: نگرانی برخی کشورها در این خصوص بی مورد است.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با اشاره به توجه ویزه دولت به خانواده شهدا و جانبازان گفت: دکتر روحانی علاقه و ارادت خاصی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا و جانبازان دارد و امروز توجه به این عزیزان، در اولویت وظایف دولت است.

وی افزود: در این خصوص تمامی ادارات موظف هستند تا در کنار هم برای رفع مشکلات این عزیزان تلاش کنند.

 

 

کد خبر 2372495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha