ابوالفضل انتظاری در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: كسب منابع درآمدی پایدار در شهرداریها از مهمترین موضوعات این سازمان طی 30 سال اخیر بوده است.
معاون اداری و مالی شهرداری مشهد افزود: از سال 62 که طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی مقرر شد شهرداریها خودكفا شوند، مشكلات مربوط به كسب درآمدهای پایدار نیز به وجود آمد.
وی در ادامه عنوان کرد: در آن زمان قرار بود ظرف 6 ماه دولت لایحه جامع درآمدهای پایدار شهرداریها را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی ارائه كند اما اكنون با گذشت 31 سال هنوز این اتفاق نیفتاده است.
معاون اداری و مالی شهرداری مشهد اظهار داشت: در حال حاضر عمده درآمد شهرداریهای سراسر كشور از طریق درآمدهای ناپایدار تأمین میشود كه این مقوله قطعاً در آینده نه چندان دور مشكلاتی را همراه خواهد داشت.
انتظاری گفت: یك روی سكه كه كاهش و قطع كمكهای دولت به شهرداریها بود حادث شد، اما آن روی دیگر سكه كه شناسایی و تعریف درآمدهای پایدار بوده به طور كامل انجام نشده است.
وی افزود: البته از سال گذشته تكاپوها برای تنظیم لایحه جامع درآمدهای پایدار شهرداریها از سوی دولت افزایش چشمگیری داشته است و امیدواریم كه این تلاشها هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
معاون اداری و مالی شهرداری مشهد با اشاره به اینكه به طور كلی درآمد شهرداری ازطریق درآمدهای پایدار و ناپایدار تأمین میشود گفت: همانطور كه از نام آنها مشخص است درآمد نوع دوم ثبات ندارد و وابسته به وضعیت مسكن و شرایط اقتصادی كشور بوده و شهرداری نمی تواند بودجه ثابتی را براساس آنها پیشبینی كند.
انتظاری بیان داشت: درآمدهای پایدار آرمانی است كه گذشتگان و آیندگان آن را آرزو خواهند كرد و برای این آرمان باید اقدامات اساسی و اصولی از سوی همه نهادهای متولی در دستور كار قرار گیرد.
نظر شما