پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۰۳

اخبار ورزشی/

نایب قهرمانی گلستان در شطرنج بیماران تالاسمی کشور/ کسب 2 مدال طلا توسط مشتزنان گلستان در مسابقات کشور

نایب قهرمانی گلستان در شطرنج بیماران تالاسمی کشور/ کسب 2 مدال طلا توسط مشتزنان گلستان در مسابقات کشور

گرگان – خبرگزاری مهر: سرپرست تیم منتخب گلستان از نایب قهرمانی شطرنج استان در رقابت های بیماران خاص در مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.

به گزارش مهر، "علی آرمند" بعد از ظهر پنجشنبه در گفتگو با رسانه های استان، با اعلام این خبر افزود: مسابقات شطرنج قهرمانی کشور در بخش "تالاسمی" آقایان به میزبانی استان قزوین برگزار شد.

آرمند افزود: این مسابقات با شرکت 14 ورزشکار در قالب 7 تیم و در 5 دور به صورت آزاد برگزار شد.

وی اظهار کرد: تیم استان گلستان متشکل از 2 بازیکن و سرپرست در این مسابقات شرکت کرده بود و با کسب 8 امتیاز به عنوان نایب قهرمانی دست پیدا کرد.

وی گفت: در پایان این مسابقات تیم هرمزگان با کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره بر سکوی نخست ایستاد و پس از گلستان، نماینده قم با 7 امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.

سرپرست تیم اعزامی گلستان اظهار کرد: تیم منتخب گلستان توسط "علی آرمند" به یک نشان برنز دست یافت و "حسین گلوی" دیگر شطرنجباز گلستانی در جایگاه پنجم ایستاد.

به گفته آرمند، وی سابقه یک دوره قهرمانی، 2 نایب قهرمانی و 3 عنوان سومی در رقابت های شطرنج ورزش های ناشنوایان، بیماران خاص و پیوند اعضا را در کارنامه دارد.
 

کسب دو مدال طلا و یک برنز مشتزنان گلستان در مسابقات کشور

داور اعزامی بوکس گلستان به مسابقات قهرمانی جوانان کشور از کسب دو مدال طلا و یک برنز مشتزنان این استان در این رقابت ها خبر داد.

روزبه اکرامی با بیان این مطلب افزود: مسابقات قهرمانی بوکس جوانان کشور به مدت پنج روز در کرمانشاه برگزار شد که در خاتمه سه نفر از مشتزنان استان گلستان موفق به کسب مدال های طلا و برنز شدند.

او با اشاره به اعضای تیم استان گلستان در این مسابقات اظهار کرد: علیرضا مشکانی، عبدالمطلب جرجانی، اردلان واشهری، فاروق بگی، دانیال نوری، صادق روحی و اشکان لاریجانی اعضای تیم گلستان در این مسابقات بوده اند که

روحی و لاریجانی در اوزان 75 و 81 کیلوگرم موفق به کسب دو مدال طلا شدند و جرجانی در وزن 56 کیلوگرم توانست تیم استان را به مدال برنز برساند.

به گفته او، تیم بوکس گلستان با این مدال ها بعد از تیم های توابع تهران، کرمانشاه و گیلان که به ترتیب با 26، 18 و 17 امتیاز بر سکوهای اول تا سوم قرار گرفتند، با 16 امتیاز به عنوان چهارمی تیمی دست یافت.

اکرامی افزود: مهدی بلیار، مجتبی حاتمی و میثم بیک زاده کادر فنی تیم گلستان بودند و سرپرستی این تیم نیز بر عهده علیرضا الوندی بود.

کد خبر 2372866

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha