پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۰۸

سلیقه خبر داد:

54000 نفر در قم سبد کالا می‌گیرند

54000 نفر در قم سبد کالا می‌گیرند

قم - خبرگزاری مهر:‌ مدیرکل بهزیستی استان قم از آمار 54 هزار نفری دریافت سبد کالا در قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا سلیقه که صبح شنبه در جلسه کارگروه هدفمندی یارانه‌های استانداری قم صحبت می‌کرد با اشاره به برنامه امنیت غذایی که در قالب کارگروه هدفمندی یارانه‌های استانداری‌ها پیگیری می شود ابراز داشت: 27 هزار نفر جزو مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی هستند که اطلاعاتشان از قبل در سیستم‌ها وجود داشته و 17 هزار نفر هم برای دریافت سبد کالا شناسایی شده‌اند.

وی ادامه داد: بیماران خاص، افراد حاشیه‌نشین، کارکنان بخش خصوصی که درآمد پایینی دارند و روستاییان کم درآمد از جمله افرادی هستند که در این جامعه آماری 17 هزار نفری آورده شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان قم با اشاره به اینکه از دو ماه قبل 900 خانوار به این آمار اضافه شده‌اند گفت: اضافه شدن کسانی که اسامی‌شان در بانک اطلاعاتی دستگاه‌های حمایتی نیست با شناسایی و کسب اطلاعات موردی صورت می‌گیرد.

کمبود فروشگاه‌های توزیع کننده

نصرالله بازوند، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قم هم در این جلسه با اشاره به اجرای فاز اول توزیع سبد کالا ادامه داد: کمبود فروشگاه‌های توزیع کننده سبد کالا یکی از مشکلات سطح کشور در فاز اول بود که در قم نیز دیده می‌شد.

وی با اشاره به اینکه در قم تنها سه فروشگاه سبد کالا را توزیع می‌کنند گفت: یک سری مشکلات در کارت‌های اعتباری که به افراد داده شده نیز وجود داشت که برطرف شده است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قم خاطرنشان کرد: یک اعتبار ویژه نیز برای سبد حمایت خانواده‌های تحت درمان در نظر گرفته شده است.

تامین شیر خشک چندقلوها، حمایت غذایی از خانواده‌های بیماران خاص و سالمندان از دیگر اقداماتی است که به گفته بازوند در این زمینه قرار است پیگیری شود.

وی با اشاره به انجام مقدمات فاز دوم حمایت غذایی از اقشار آسیب‌پذیر عنوان کرد: رفع نقاط ضعف فاز اول نیاز به تصمیمات متمرکز دولت دارد که در این راستا ما نیز تلاش کردیم با انعکاس مشکلات به این تصمیم‌سازی کمک کنیم.

20 تا 70 هزار تومان به ازای هر خانواده

ابراهیم حاجی مظفری، مدیرکل اجتماعی استانداری قم در این جلسه با اشاره به اختصاص 20 تا 70 هزار تومان به ازای هر خانواده در این طرح گفت: گاهی خانواده باید بیش از این مقدار را هزینه کند تا این سبد کالا را تهیه کند. باید تعداد این فروشگاه‌ها با توزیع مناسب در سطح شهر افزایش داده و این مشکل را برطرف کرد.

حمایت از کارگرانی که بین 600 هزار تومان تا یک میلیون و 200 هزار تومان درآمد دارند نیز از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.

بازوند در پاسخ به این مطالب با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری در حوزه سبد کالا باید به صورت متمرکز انجام می‌شود ادامه داد: کارگرانی که در این محدوده درآمدی قرار می‌گیرند، با خانواده‌هایشان تقریبا 65 تا 70 درصد جمعیت استان قم را تشکیل می‌دهند و معلوم نیست دولت امکان سبد کالا دادن به همه آنها را داشته باشد.

وی که این آمار را از شمار بیمه‌شدگان توسط تامین اجتماعی استنباط کرده بود گفت: 216 هزار نفر در استان قم بیمه کارگری هستند که با خانواده‌هایشان جمعیت 736 هزار نفری را تشکیل می‌دهند و 90 درصد این کارگران حداقل حقوق را دریافت می‌کنند.

 

کد خبر 2373702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha