پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۶:۵۸

در هفته دفاع مقدس/

 نشست‌های تخصصی "زندگی به سبک شهدا" در مشهد برگزار می‌شود

 نشست‌های تخصصی "زندگی به سبک شهدا"  در مشهد برگزار می‌شود

مشهد-خبرگزاری مهر: معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: همزمان با هفته بزرگداشت دفاع مقدس نشست‌های تخصصی "زندگی به سبک شهدا" در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌ سیدجلال حسینی با اعلام خبر برگزاری نشست‌های تخصصی "زندگی به سبک شهدا" همزمان با هفته دفاع مقدس گفت: این نشست‌ها طی دو جلسه ویژه فرهیختگان و اندیشمندان و نوجوانان و جوانان اجرا خواهد شد.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در ادامه به حضور خانواده شهدای هسته‌ای در نشست "زندگی به شبک شهدا" اشاره کرد و افزود: خانواده شهدا، ایثارگران و سرداران دفاع مقدس میهمانان دیگر این برنامه می‌باشند.

وی اظهار داشت: جلسه اول این نشست تخصصی، دوم مهر از ساعت 18 و 15 دقیقه تا 20 و چهل و پنج دقیقه ویژه فرهیختگان و اندیشمندان با حضور حجت‌الاسلام جوشقانیان از روایتگران دفاع مقدس و حجت‌السلام مهدی ماندگاری مدير موسسه روايت سيره شهدا، برگزار می‌شود.

حسینی ادامه داد: جلسه دوم این نشست، سوم مهر از ساعت 9 و نیم الی 11 ویژه نوجوانان و جوانان، با حضور حجت‌الاسلام مهدی ماندگاری پیش‌بینی شده است.

این نشست ها در سالن اجتماعات مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی واقع در ورودی باب‌الجوا د(ع) حرم مطهر رضوی برگزار می شود.

کد خبر 2373862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha