به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، وزارت امور خارجه روسيه با انتشاربيانيه اي گفت : وزارت دادگستري سوئيس به اين نتيجه رسيده است كه تمام شرايط براي استرداد آدامف به آمريكا آماده است .
بنابراين گزارش، يوري چايكا وزير دادگستري روسيه ضمن محكوميت تصميم سوئيس به اينترفاكس اظهارداشت : يوگني آدامف اسرار دولتي را مي داند و اين دليلي است كه وي بايد به روسيه تحويل داده شود .
يوگني آدامف كه از 1998 تا سال 2000 پست وزارت انرژي اتمي روسيه را برعهده داشت، مظنون به اختلاس و پول شويي در رابطه 9 ميليون دلاري است كه آمريكا براي حفاظت از تاسيسات هسته اي روسيه در اختيار اين كشورقرارداد.
وزير 66 ساله سابق انرژي روسيه 2 ماه مي به درخواست مقامات آمريكايي كه عليه وي پرونده تشكيل دادند در برن سوئيس دستگير شد . اندكي پس از آن روسيه نيز شكايتي عليه وي مطرح كرد كه در ماه آگوست آدامف آن را پذيرفت .
گفتني است وزارت دادگستري سوئيس روز گذشته تصميم گرفت آدامف را به آمريكا تحويل دهد كه اين اقدام با واكنش شديد روسيه روبرو شد.
نظر شما