حميدرضا ترقي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" با تاكيد بر تعامل مناسب رسانه ها با دولت، تصريح كرد: ارائه گزارش هاي منظم و زمان بندي شده توسط رئيس جمهور و پاسخگويي دولت به مردم از طريق رسانه ها امري اجتناب ناپذير و ضروري است.
ترقي افزود: در لايحه نظارت همگاني كه در حال بررسي است رسانه ها مي توانند با مراجعه به وزارتخانه ها و مراجع ذيصلاح اطلاعاتي را درخصوص ابهامات و يا مطالبات مردم از دستگاهها كسب كنند كه اگر اين لايحه سريعتر به مجلس ارائه شود و جنبه قانوني پيدا كند زمينه ارتباط بيشتر دولت با رسانه ها را مي تواند فراهم بكند.
ترقي با انتقاد از رويكرد روزنامه دولتي ايران و خبرگزاري ايرنا به عنوان پل ارتباط مستقيم دولت با مردم، گفت: متاسفانه اين دو رسانه بيشتر به عنوان يك رسانه حزبي عمل كرده اند تا وسيله اي براي اطلاع رساني دولت به مردم . يك رسانه دولتي نبايد به ابزاري براي بيان ديدگاههاي حزب يا گروه خاصي تبديل شود.
اين فعال سياسي گفت : مرز نقد مشفقانه با تخريب، رعايت انصاف در بررسي عملكرد دولت است .
وي به نقش هشدار دهنده رسانه ها اشاره كرد و افزود: رسانه هايي كه دلسوز دولت و ملت هستند، نبايد اجازه دهند برخي مشكلات كه مي توان آنها را در قالب انتقاد گوشزد كرد، مورد غفلت قرار گيرد و يا به بهانه اي براي تخريب يا سوء استفاده ديگران عليه دولت تبديل گردد.
ترقي در عين حال تصريح كرد: در برخورد با فعاليت هاي دولت بايد از برخوردهاي غير عقلاني و غير كارشناسي با مسائل دولت پرهيز شود.
سخنگوي حزب موتلفه اسلامي اظهار داشت: اگر دولت مشكلاتش را از طريق رسانه ها با مردم در ميان بگذارد و موانعي را كه بر سر راه دولت براي انجام امور وجود دارد، از طريق رسانه ها با مردم در ميان بگذارد يقينا هم رسانه ها دولت را در بر طرف كردن موانع ياري خواهند داد و هم مردم احساس همراهي با دلوت خواهند كرد.
ترقي در پايان گفت: دولت مي بايست از ابزار رسانه ها براي هماهنگ سازي و ابهام زدايي از افكار عمومي استفاده كند.
نظر شما