پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۱۰

حسینی به مهر خبر داد:

موزه دفاع مقدس قم 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

موزه دفاع مقدس قم 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم موزه انقلاب و دفاع مقدس قم را متفاوت از سایر استانها عنوان کرد و گفت: این پروژه 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

سرهنگ احمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص روند پیشرفت ساخت موزه دفاع مقدس در استان قم گفت: ساخت موزه دفاع مقدس در استان به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد متمایز از سایر استان‌ها است.

وی اضافه کرد: برای آنکه قم خاستگاه انقلاب اسلامی است، عنوان این پروژه "موزه انقلاب و دفاع مقدس" خواهد بود که در این موزه مولفه‌هایی از جمله نقش روحانیت در روند پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی جانمایی خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قم، بیان داشت: ساخت موزه دفاع مقدس در قم از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال 89 به استان قم بوده و یک پروژه ملی است که برای اجرایی شدن آن هیئت امنایی به ریاست استاندار قم تشکیل شده است.

بهره برداری از موزه دفاع مقدس تا پایان سال 94

وی عنوان کرد: تعداد 16 نفر از مسئولین و فرماندهان عالی رتبه استان عضو هیئت امنای ساخت موزه دفاع مقدس هستند که در 4 کارگروه تخصصی فعالیت‌ها را دنبال می‌کنند.

حسینی بیان داشت: جانمایی و تملک زمین ساخت موزه دفاع مقدس و بخشی از عملیات عمرانی آغاز شده و تاکنون 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدوایم آبان ماه سال جاری مناقصه ساخت در فاز دوم برگزار شود که تا پایان سال 94 و یا نیمه نخست سال 95 شاهد بهره برداری از آن باشیم.
 

کد خبر 2375228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha