دكتر حيات ممبيني در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: توجه به فناوري هاي نوين در پزشكي و دستيابي به علم جديد از جمله وظايف دانشگاه در دفاع از آرمان هاي ملت است و خوشبختانه در سال هاي اخير دانشگاه ها در اين راستا پيشرفت هاي خوبي داشته اند كه نتيجه آن قطع وابستگي علمي به خارج از كشور است.
وي اظهار داشت: با حمايت دولت از دانشگاه ها و مراكز علمي گام هاي خوبي در راستاي ارتقاي سطح علمي اين مراكز برداشته خواهد شد زيرا رسالت اصلي يك دانشگاه تربيت افراد توانمند براي پاسخ به نيازهاي كنوني كشور است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور معتقد است ستيز ابرقدرت ها با ايران به دليل پي بردن به آگاهي هاي دانش كشور است و در واقع به نوعي تقابل با كشور دست زده اند و جوانان كشور بايد براي قطع وابستگي آماده شوند و اين مساله تنها در مورد فناوري هسته اي صدق نمي كند.
وي تأكيد كرد: بر اساس منشور ديني ما فناوري هسته اي كشور صلح آميز است اما شاهديم كه اين موضوع چگونه خشم دنياي خارج را برانگيخته است و قصد دارند حق مسلم مردم ايران را از آنان بگيرند.
ممبيني در خصوص اعتبارات پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور گفت: در حالي كه كمتر از يك درصد بودجه كشور به مسايل پژوهشي اختصاص يافته است و ما در زمينه پژوهش هاي بنيادي هنوز نسبت به استانداردهاي جهاني عقب هستيم.
وي خاطرنشان كرد: پژوهش از سطوح بالا به سطوح پاييين كشيده شده و در حال حاضر دانشجويان ورودي جديد كميته هاي پژوهشي را به عنوان يكي از شاخه هاي مورد فعاليت خود در دانشگاه انتخاب مي كنند كه مي توان از آن به عنوان يكي از گام هاي مثبت فراگيري پژوهش در دانشگاه ها نام برد.
اين استاد دانشگاه ابراز اميدواري كرد با توجه به سياست هاي كلي دولت اقدامات موثرتري در جهت تقويت بخش پژوهش دانشگاه ها صورت گيرد.
نظر شما