دکتر وحید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این افزود: از ابتدای سال تا پایان شهریور، شهر تهران 39 روز هوای ناسالم و دو روز هوای بسیار ناسالم داشته و شهروندان تهران تنها 6 روز هوای پاک تنفس کرده اند.
وی با بیان اینکه پایتخت در نیمه نخست سال 139 روز هوای سالم داشته گفت: به طور معمول با سرد شدن هوا شاهد افزایش حجم آلاینده های هوا و همچنین بروز پدیده اینورژن یا وارونگی دما هستیم .
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با مقایسه وضعیت آلودگی هوا در نیمه نخست امسال با مدت مشابه سال گذشته گفت: در سال گذشته نیز وضعیت آلودگی هوای تهران بد و نامناسب بود چنانچه در نیمه اول سال 92 نیز شهروندان تنها 2 روز هوای پاک تنفس کردند و 56 روز هوای شهر در وضعیت ناسالم بود. همچنین سهم هوای سالم نیز در این مدت 128 روز بود.
حسینی تصریح کرد: در نخستین روز مهرماه نیز وضعیت هوا در شرایط ناسالم قرار داشته ومیزان غلظت آلاینده های ذرات معلق کمتر از دوونیم میکرون نسبت به روز پیش از آن افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه سال گذشته دی ماه،مهرماه و آذر ماه به تربیت بدترین وضعیت را از نظر آلودگی هوا داشته اند گفت: با توجه به افزایش میزان تردد خوردوها و احتمال کاهش بارش ها، پیش بینی می شود که آلودگی هوا در نیمه دوم امسال وضعیت بدتری داشته باشد .
وی اشاره به اين که موضوع افزايش روزهاي سالم سال به بيش از 300 روز و کاهش 50 درصدي توليد آلاينده ها در سال 96 از اهداف برنامه جامع حمل و نقل و ترافيک تهران است، اضافه کرد: تمرکز بر فعاليت هاي مؤثر، اقدامات هدفمند و کارهاي کارشناسي شده و استفاده از فنآوري جديد، بخشي از برنامه هاي مديريت شهري در راستاي کاهش آلودگي هواست.
مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد: برای حل معضل آلودگی هوا باید اقدامات اساسی مانند توسعه حمل و نقل عمومی و استفاده از خودروهای پاک در ناوگان، خروج خودروی های فرسوده و ارتقا کیفیت سوخت و خودرو محقق شود.
نظر شما